Έχει αφήσει τα σπαθιά και τις σφεντόνες του παρελθόντος

Τα έχει όλα o Θοδωρής Φέρρης του σήμερα. Νυχτερινά μιλάμε. Αγωνιστικά. Ό,τι αξιώνει ο νυχτερινόφιλος, Και πάνω απ’ όλα τα τραγούδια. Τα σουξέ. Αυτά είναι τα όπλα τα μεγάλα και τα σημαντικά. Σε ποικιλία τα έχει, και είναι ικανά να κερδίσουν τον κάθε πόλεμο. Έχει αφήσει τα σπαθιά και τις σφεντόνες του παρελθόντος.

Στις 6 και 9 Αυγούστου 1945, πυρηνικές βόμβες έριξε η αμερικανική αεροπορία στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι. Με πυρηνική απειλή απειλεί ο Πούτιν την Δύση, αν τον πάνε μέχρι το τέλος της ταινίας, στη κόντρα και αυτό δεν του αρέσει πολύ. Αυτή είναι όλη η υπόθεση του έργου. Αυτό είναι το υπέρτατο ζητούμενο του κάθε παίκτη, που θέλει να ακούσει τη λέξη μεγάλος. Να έχει τη δύναμη να προκαλέσει τον θεατή να του το πει. Άμα είναι να το λέει μόνο αυτός στον εαυτό του, δεν έχει κανένα νόημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Φέρρης έχει καταφέρει το πρώτο. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Και όσο προχωράει το πράγμα, όλο και περισσότεροι ασχολούνται με την καλλιτεχνική του δράση. Απόδειξη το «Σπίτι με το MEGA». Εύκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς τι σπρώξιμο σημαντικό αποτελεί, τώρα που θα μπει στο πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη. Αυτή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ξεκινάει στο Barbarella, με Κατερίνα Λιόλιου και Ματίνα Ζάρα.

Ακόμη μια απόδειξη. Το “Τέρμα”, το νέο του τραγούδι, νούμερα 17 στις τάσεις. Και ανεβαίνει.

Διαβάστε επίσης : “Mπράβο ρε μάγκα”!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.