“Mπράβο ρε μάγκα”!

Ο τραγουδιστής Νικηφόρος, του ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακου που πέρασε, λες πως έκανε κατόρθωμα και μάλιστα μεγάλο, που τον μνημονεύσαν αυθόρμητα όλοι οι συνεργάτες του. Διότι ο ίδιος ήταν, αλλά στην ουσία δεν ήταν ο ίδιος. Ήταν ένας άλλος Νικηφόρος. Πολύ άρρωστος, για να πάει στη δουλειά, και για αυτό την Παρασκευή, δεν τον είδατε στο Voodoo Athens. Και συνέχιζε να είναι πολύ άρρωστος, αλλά λες και ανήκει σ’ άλλη φυλή. Δηλαδή, σε αυτή που δεν καταλαβαίνει τίποτα, τεράστιος έχει γίνει πια, παίρνει σβάρνα τα πάντα, μέχρι και τις αρρώστιες. Το Σαββάτο και την Κυριακή, εμφανίστηκε κανονικά στο The Stage Club της Θεσσαλονίκης. Δυνατός και σαρωτικός.

Από αυτή την άποψη, πολύ καλά έκαναν οι Χρήστος Βαρδάλος και Γιάννης Γκουρβελος, από την ομάδα του, που του είπαν “μπράβο ρε μάγκα”!  

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για σκέψου! Τη μια στιγμή, να μην μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι σου, και στην άλλη, να τον βλέπεις στην πίστα, σαν να μην αρρώστησε ποτέ. Να κυκλοφορεί με αέρα “πήρα το πρώτο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Και ακάθεκτος συνεχίζω και για το δεύτερο, με τεράστιο Νίνο συνοδοιπόρο”.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού τους στη Θεσσαλονίκη, έκανε μεγάλο θόρυβο. Κάτι καλό βρήκαν όλοι για να πουν και να εντυπωσιάσουν. Πρώτο θέμα και στις εφημερίδες, όχι μόνο στις νυχτερινές, τις λεγόμενες καλλιτεχνικές, αλλά και στις αθλητικές, αλλά και στις άλλες. Ούτε και στον Φέρρη το πράμα πέρασε στο ντούκου. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Βρέθηκε κοντά σε Νικηφόρο και Νίνο. Κι αυτή η τριπλέτα, μας τρέλανε!

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, κιθάρα, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "THE STAGE CLUB L"
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και παίζει ένα μουσικό όργανο
Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και κείμενο που λέει "STAGE CLUB"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.