Άφησε “ακάλυπτο” τον Ρέμο ο Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης- Αντώνης Ρέμος

Έχει γίνει ο κακός χαμός, μ’ αυτή την ιστορία της απρόοπτης ακύρωσης της πολυαναμενόμενης συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στη Ρόδο, και πιο συγκεκριμένα στο Santa Marina, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες. Η οποία οδήγησε στη σύλληψη και την κράτηση του ιδιοκτήτη του beach bar, με εντολή του εισαγγελέα Υπηρεσίας, μετά από εντολές των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας, το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Επόμενο, διότι, όπως βγήκε στον αέρα από τα τοπικά ρεπορτάζ, η πλωτή εξέδρα, που είχε στηθεί μέσα στο νερό, σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την άμμο, εκεί όπου είχαν τοποθετηθεί τα πρώτα τραπέζια για τους εκλεκτούς καλεσμένους, δεν τηρούσε τις απαιτούμενες αποστάσεις του 1,5 μέτρου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στην υπόθεση θέλησαν να παρέμβουν υπέρ του γνωστού επιχειρηματία, ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος Ρόδου, που έφτασαν στο σημείο να έρθουν σε φραστική κόντρα με τον Αστυνομικό Διευθυντή.

Σημειώνεται πως ο υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης, έχει παρέμβει για να ματαιωθεί η συναυλία βρίσκοντας την σθεναρή αντίσταση της τοπικής ηγεσίας, που παρά τους φόβους για τον κορωνοϊό πίεζε μέχρι τέλους για να γίνει η συναυλία.

Πάμε σε αυτό που σκέφτονται όλοι, με τον ίδιο τρόπο. Δεν πίστευαν πως θα έρθουν έτσι τα πράγματα. Ότι με τίποτα δεν θα χάλαγε η δουλειά του Ρέμου στη Ρόδο. Ακόμα και αν ο επιχειρηματίας του Santa Marina, δεν είχε λάβει άδεια για την δημιουργία της πλωτής εξέδρα, καθώς θεωρούσαν ότι οι ”αόρατοι” μηχανισμοί της κυβέρνησης της ΝΔ θα τον προστάτευαν. Γιατί, θυμούνται την φανερή προεκλογική στήριξη και το συνειδητό επικοινωνιακό “σπρώξιμο” του λαϊκού βάρδου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και προφανώς υπέθεσαν ότι αύριο, που θα γίνει Πρωθυπουργός, θα του κάνει τα χατίρια και ότι θα του ξηγηθεί σαν σωστός κύριος. Αλλά λάθος υπέθεσαν, δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Έγιναν εντελώς διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης : Νύχτα σε καταδίωξη- Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε κλαμπ της Χαλκιδικής

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.