Η ΑΕΚ γλύτωσε τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής

Το μεγάλο αφεντικό της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης

Από το 2013, τότε που ξαναμπήκε στο παιχνίδι ο Μελισσανίδης, τα πάντα όλα άλλαξαν στην ΑΕΚ. Από την πρώτη κιόλας μέρα κυριαρχεί ένα άλλο πνεύμα στο κουμάντο της ΠΑΕ, εντελώς ξένο στην πραγματικότητα του ντόπιου ποδοσφαίρου. Ποια είναι η κουβέντα; Σα σήμερα 18 Ιουλίου, το 2014, ανακοινώθηκε η σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως – ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία». Αυτό είναι το θέμα.

Χρεοκόπησε η ΑΕΚ και το 2004 ανέλαβε να την σώσει ο άφθαρτος Ντέμης Νικολαίδης, μπροστινός υγιών αεκτζήδων αλλά και απόλυτο αφεντικό στη διοίκηση. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να ξαναχρεοκοπήσει η ΠΑΕ και να υποβιβαστεί αγωνιστικά η ομάδα. Να βρεθεί στο ερασιτεχνικό η ιστορική και κραταιά ΑΕΚ. Γιατί αν δεν ξεκινούσε από το μηδέν, από μια νέα αρχή, η Νο 3 σε τίτλους και κόσμο ομάδα δεν θα ξεκολλούσε από άγνωστες περιπέτειες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μη ξεχνάμε την περίπτωση Κοσκωτά στον Ολυμπιακό. Καταστροφή. Την πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό. Καταστροφή. Το πέρασμα Ζαγοράκη από τον ΠΑΟΚ. Για να μην πάμε σε Άρη, σε Πανιώνιο, σε Ηρακλή, σε Απόλλωνα, σε πολλές ομάδες που μπήκαν στην περιπέτεια από κακή και ύποπτη οικονομική διοαχείριση.

Για σκέψου ο Μελισσανίδης- για να πουλήσει μούρη- να χρέωνε την ΠΑΕ και μετά από 4-5 χρόνια να την εγκατέλειπε. Ο εφιάλτης πάλι για την ΑΕΚ. Να πέσει στη ζητιανιά. Να μην έχει να φάει η ομάδα, να την βγάζει στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής και του Δήμου Αθηναίων. Στη σειρά με ένα σωρό άλλους πειναλέους.

Και θα βλέπαμε το γνωστό σκηνικό. Στη γύρα κάποια χαμένα κορμιά που πονάνε, λέει, την ομαδάρα τους να ζητάνε να διαγραφούν τα χρέη, επειδή η ΑΕΚ είναι μεγάλη, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος και έχουν προσφέρει στον αθλητισμό.

Το ίδιο κι αν στην έφτιαχνε ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Είτε γιατί είναι απατεώνας, είτε γιατί κυνηγούσε ένα κωλοπρωτάθλημα, να φορτώσει με υπέρογκα κερατιάτικα την ΠΑΕ κι εκείνος να την έκανε για Βλαδιβοστοκ και Εκατερίνμπουργκ.

Ο Κορυδαλλός είναι μόνον για τους παιδεραστές, τους αιμομίκτες, τους τρομοκράτες.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.