A – l – c – a – t – r – a – z – , δεν σταματάει να δίνει…

Έχει ανέβει πολλάαα λεβελ. Το μέγιστο έχει πιάσει. Καμία σχέση δεν έχει με τα υπόλοιπα strip club της Αθήνας. Όπως το λέω. Ήταν το αγαπημένο μέρος των αγοριών, πλέον έχει γίνει και των κοριτσιών. Φοβερή η διακόσμηση του χώρου (τόσο εξωτερική, όσο και εσωτερική). Το σόου αρκετά ενδιαφέρον. Είναι spicy, χιουμοριστικό και τα σχόλια του dj πολύ πετυχημένα. Οι χορεύτριες/χορευτές είναι το παράδειγμα πως όταν περνάς φίνα στη δουλειά, αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ανεβάζουν και άτομα στην πίστα, αλλά είναι μόνο για τους τολμηρούς;) 5 αστεράκια θα βάλω και στις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουν (private dance, κερασμένα ποτά στις χορεύτριες κ.τ.λ). Και τώρα τελευταία, όλο και πιο συχνά, το βλεπουμε να έχει εμπλουτίσει στο πρόγραμμα του, και τα live με τους πιο γνωστούς τράπερ τραγουδιστές. Τέτοια τεράστια ποικιλία, τρομερή αντίληψη του τοπίου του σημερινού. Είναι απλά απίστευτο! Amazing work everyone! Σκοπεύω να ξαναπάω…

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, φωτισμός, σαξόφωνο, τρομπέτα, βιολί, ηχείο και κιθάρα
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
#alcatraz #nightclub #athens #club #greece #show #dancer  #stripperpole #stripperlife #sexydancer #stripclub #dance #menstripper #event  #stripping  #dancing #stage #pole #show #ladiesnight #party #showtime #drinks

Ποιο; Είπαμε. Δεν είπαμε; Ε, αυτός είναι το «Alcatraz», στην οδός Λεωφόρο Συγγρού στην Νέα Σμύρνη. Το strip club θαύμα, όπως χαρακτηρίστηκε από το Tsipas Blog. Αυτό, βέβαια, επιλέγουν και οι ξένοι νυχτερινοί επισκέπτες της Αθήνας, πρώτο τους το βγάζει στο Google, και σε κάθε άλλη μηχανή αναζήτησης, αν γράψεις γράψεις Strip Club in Athens, Greece.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το δικαιολογεί, δεν σταματά να δίνει καινούργια θέματα, αυτά που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί. Δες το τελευταίο :

Οι HOT MEN DANCE, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έρχονται στο Alcatraz στις 20 Δεκεμβρίου για ένα και μοναδικό show!

Επαγγελματίες χορευτές με sexy διάθεση που διεγείρουν τις αισθήσεις σε συνδυασμό με θεαματικές χορογραφίες και απίθανα ακροβατικά υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά! Δυνατή μουσική, μοναδικά σκηνικά, ελάχιστα κοστούμια σε μια ερωτική ατμόσφαιρα που θα ξυπνήσει πολλές φαντασιώσεις!
Σας περιμένουμε για μια μοναδική εμπειρία … που θα συζητηθεί!

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που χορεύουν, φωτιά και κείμενο που λέει "ALCATRAZ NIGHTCLUB HAT DRL HOT MEN DANCE WEDNESDAY 20.12 RSV 210 93 16 417 L.SIGGROU 101, ATHENS"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.