Πράκτορες του Φαρμάκη οι Μάκκας-Κατσανιώτης

Νοιώθω την ανάγκη να απολογηθώ στους πιστούς αναγνώστες μου για μια ασυγχώρητη παράλειψή μου. Τελικά, σήμερα το εξομολογούμαι ότι από την πρώτη στιγμή είχα υποψιαστεί τον “πρακτορικό” ρόλο του Γιάννη Μάκκα και Ανδρέα Κατσανιώτη, για να να βγει νέος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας ο Νεκτάριος Φαρμάκης. Χρειάστηκαν να ανεβάσει μια φωτογραφία ο πρώτος στο facebook, όπου απεικονίζεται έξω από τη Βουλή με τους άλλους δύο, αλλά και να θυμηθώ κάποια γεγονότα, για να σιγουρευτώ. 

Ο Τσίπας είναι πάντα έγκυρος. Όταν λέει κάτι, το στηρίζει είτε με πληροφορία, είτε με επιχειρηματολογία. Έχουμε και λέμε λοιπόν. 

Βρίσκει στο δρόμο τον Κατσανιώτη ο Μάκκας, τότε που κάποιοι επέμεναν για Ηλία Στεφανόπουλο, ακόμη και για τον Κώστα Σπηλιόπουλο, και τι του λέει για τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη; Να προτείνουμε στην Πειραιώς τον Φαρμάκη!

Ο πολιτικά άπειρος, νεαρός δικηγόρος από το Αγρίνιο, συναντιέται με τον Μητσοτάκη και παίρνει το χρίσμα…και ο “πράκτωρ” Μάκκας τι λέει; Είναι άφθαρτος, δύσκολα μπορεί κανείς να του προσάψει κάτι. Αν τον στηρίξει ο πρόεδρος και παράλληλα φτιάξει και καλό ψηφοδέλτιο, τότε θα μιλάμε για ντέρμπι με τον Κατσιφάρα. Σε ερωτώ. Το έλεγε κανείς άλλος αυτό τότε; Κανείς όμως. Κανείς δεν τον πίστευε. Ούτε καν οι δικοί του, οι Νεοδημοκράτες. Οι ίδιοι που σήμερα τον αποθεώνουν και τον καλούν να βγάλουν μια φώτο μαζί, έλεγαν τότε ότι είναι πολύ «λίγος».

Σε ρωτώ και το άλλο. Αν τα πράγματα είχαν γίνει αλλιώς, θα ήταν ο Μάκκας “εγκατεστημένος” επί μονίμου βάσεως δίπλα στον Φαρμάκη; Επ’ ουδενί !

Ο Κατσανιώτης; Δεν μένει εκτός παιχνιδιού. Αξιοποιεί γνωριμίες και διασυνδέσεις για να προωθήσει τον Φαρμάκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν του τηλεφωνεί ο Γιώργος Αυτιάς, για να παραστεί στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, και αυτός παραχωρεί τη θέση του στον Φαρμάκη.

Απλά πράγματα, όμορφα και ξεκάθαρα. Αναπληρωτής τομεάρχης Αυτοδιοίκησης και βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ συμμάχησαν για να βαφτεί μπλε η Δυτική Ελλάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης :

Που κρύβεται ο μεγάλος εχθρός του Φαρμάκη

Η ομάδα στελεχών που έδωσε τη νίκη στον Νεκτάριο Φαρμάκη

Διασυρμός γκαλοπιστών- νεοδημοκρατών! Πανηγυρική επιβεβαίωση του «TsipasBlog» με τον Φαρμάκη

Γιάννης Μάκκας-Νεκτάριος Φαρμάκης-Ανδρέας Κατσανιώτης
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.