Ο Παπαδάτος και ο λόγος που βρίσκεται στην βροχερή Θεσσαλονίκη : Η Ηλιάννα ; Ο Δήμος ; Και ο Κιάμος που κολλάει ;

Δεν είναι μόνο Ηλιάννα ‘Ηλια, ο λόγος που ανέβηκε εκτάκτως και με τέτοια βροχή στην Θεσσαλονίκη ο Μάριος Παπάδατος.

Εντάξει εκεί, στο «Σκορπιό» βρίσκεται η νέα του καλλιτεχνική…μούσα. Αλλά ο Μάριος είvαι πολύ πιο γρήγορος από τι μπορεί να έχετε ακούσει, πάντα έχει σκοπό και αίτιο !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν τα λέω για πλάκα αυτά, αφορά τον Δήμο Αναστασιάδη η κουβέντα, το βασικό του όπλο… και οι συζητήσεις που είναι σε άριστο κλίμα , σίγουρα για μετά τις γιορτές.

Και δεν τις έχει ανοίξει με τον καθέναν , αλλά με την ομάδα που έχει την ίδια τρέλα με αυτόν και δεν τους αλλάζει με τίποτα.

Με την ευκαιρία, βγήκε ο Παπαδάτος στα social και μας είπε πως με τον Κιάμο είναι αδέρφια από το 2000. Συναντήθηκαν στο Met hotel πριν λίγο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ