Καλλιτεχνάρας με τα όλα του και στο Αγιονέρι

Παρουσιάζουν τον έναν και τον άλλον, σαν καλλιτέχνη, που έπεσε από τα σύννεφα. Αλλά αυτό είναι το σύστημα. Και εσύ έχεις λιώσει. Όχι τέτοιες πλαστογραφίες σ’ εμάς λες. Γιατί Αστείο. Απάτη και κοροϊδία ξέρεις πως είναι.

Αν θέλουν να δημοσιεύσουν καλλιτέχνη από τους λίγους, καλλιτέχνη με τα όλα του, κι όταν λέμε ”με τα όλα του” το εννοούμε πέρα για πέρα, υπάρχει διαθέσιμος. Δες τον Βασίλη Δήμα. Κι έχει για πλάκα τους λεγόμενους δυνατούς και μεγάλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και σε αυτό το χειμερινό πρωτάθλημα, στον γήπεδο του Δημήτρη Βραχάμη, το Αγιονέρη Περιστερίου θα τον βρείτε. Κάθε Πέμπτη. Και το τι γίνεται..Άστο, ένας χαμός!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Αγιονέρι PERISTERI VASILIS DIMAS ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:00 ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ RSVN: 210 5725070"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ