Χάος έξω, χρειάζεσαι Τεν Τεν

Νυχτερινή Αθήνα 2023. Εποχή πολέμου, και εδώ επικρατεί, όπως παντού γύρω μας. Πόλεμος! Καμία σχέση μ’ ό,τι υπήρχε παλιότερα. Σε καμία άλλη εποχή, δεν έγιναν τέτοιες απίστευτες, κυκλώπειες αλλαγές, όσο σήμερα..

Αλλά ας αγνοήσουμε το χάος και την πολυπλοκότητα της εποχής, και να ψάξουμε γι’ αυτές τις ηλιαχτίδες πραγματικής διασκέδασης, που τόσο πολύ ανάγκη τις έχουμε. Αυτό θα κάνω, θα στρέψω το βλέμμα μου προς το Ten Ten Live stage (Γρηγορίου Λαμπράκη 1). Λατρεμένη η νυχτερινή ομάδα, με πρόεδρο τον Δημήτρη Μουστάκα. Που φέτος παίζει μπάλα με Χάρη Κωστόπουλο, ιστορία αυτός στο ελληνικό τραγούδι. Η εκθαμβωτική Σοφία Δανέζη συμπληρώνει το παιχνίδι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "TenTer livestage live stage Ten ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ -ΝΙΚΑΙΑ RESERVE 211 79 424"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, ξανθά μαλλιά και κείμενο που λέει "TenTen live stage Ten ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΝΙΚΑΙΑ RESERVE 211 41 79 424"

Οι καλύτερες στιγμές δημιουργούνται με καλή παρέα και υπέροχη μουσική! Πάμε να τις ζήσουμε μαζί!

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που χορεύουν και κείμενο που λέει "Ten live Ten stage ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΝΙΚΑΙΑ RESERVE 2114179424"
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, ποτό και κείμενο που λέει "Ten stage live ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΝΙΚΑΙΑ RESERVE 211 41 79 424"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.