Έγινε βουλευτής, δεν χάθηκε

Αναφέρω το γεγονός γι’ αυτούς που δεν το είδαν με τα μάτια τους, δεν το άκουσαν με τα αυτιά του. Να τους δείξω πως δεν είναι όλοι ίδιοι, οι πολιτικοί στην Ελλάδα. Κάτι άλλαξε. Επιτέλους ήρθαν και πρόσωπα, που παίρνουν χαμπάρι, έχουν επαφή με την κοινωνία, τα ζόρια της είναι και δικά τους. Και άσε τους μαλάκες να ακολουθούν ακόμη τον Γιώργο Πατουλη. Σε πείσμα του θερμού πλέον πολιτικού κλίματος, για το ζεϊμπέκικο του Περιφερειάρχη Αττικής, να τα δίνει όλα, ενώ η χώρα καίγεται. Κατάντια, αυτοί μας αξίζουν. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ο Συμεών (Σίμος) Κουπελόγλου (Θεσσαλονίκη, 1986). Είναι Έλληνας επιχειρηματίας και πολιτικός, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Λύση από τον Μάιο του 2023. Στις εκλογές του Ιουνίου του 2023, επανεξελέγη στην ίδια θέση. Συνεχίζει να είναι παντού. Να είναι ο δικός σου άνθρωπος. Όχι πέτυχε το σκοπό του και τώρα χάθηκε και αγνοείται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν έλειψε λοιπόν, και στην καθιερωμένη ετήσια τελετή μνήμης των δεκατεσσάρων παλικαριών, που εκτελέστηκαν στην Ευκαρπία από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και τους συνεργάτες τους στις 31 Ιουλίου του 1944.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και το Μνημείο Του Αγνώστου Στρατιώτη
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.