Μόνο περίεργα ακούς στην Πάτρα

Τι συμβαίνει με τα περίεργα σκηνικά στην Πάτρα; Συνεχίζουν ακάθεκτα, κάθε μέρα και κάτι καινούργιο, πολλά περίεργα μαζευτήκαν, δεν λένε να σταματήσουν. Καθεστώς έγιναν, σε μια πόλη, που είναι η τρίτη μεγαλύτερη της Ελλάδας. Και λοιπόν; Δεν το αντιλαμβάνεσαι. Μιλάμε σοβαρά. Αφού συνέχεια μαθαίνεις μόνο για τα ανήσυχα, τα καχύποπτα. Ούτε λόγος, βέβαια, για τα περί ανάπτυξης και προόδου.

Οι σκέψεις με αφορμή ότι έκαψαν και άλλο αυτοκίνητο τα ξημερώματα! Ο νέος εμπρησμός εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο σήμερα τα ξημερώματα Τρίτη 25/04/2023, επί της οδού Ευβοίας στην Πάτρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Aπό τη φωτιά που ξέσπασε, υπό αδιεύκρινιστες συνθήκες προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο αλλά και σε ένα άλλο όχημα. Οπως επίσης και στην πρόσοψη του κτιρίου μπροστά από το οποίο είχε σταθμεύσει. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 5 άνδρες με 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Το περιστατικό καταγράφεται λίγες ημέρες, μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σταθμευμένο δίκυκλο, στην οδό Μαντινείας, στην Ταραμπούρα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αλλα δυο μηχανάκια και ένα αυτοκίνητο.

Προανάκριση για τις υποθέσεις διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών

Είναι και το άλλο πιο περίεργο. Αποκαλύπτει η εφημερίδα “Πελοπόννησος” :

Αναζητούσε τρόπο να αντιμετωπίσει τις απειλές που φέρεται πως  δεχόταν από την οικογένεια της κοπέλας που διατηρούσε δεσμό και τελικά έπεσε θύμα εκβίασης από τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν, αναλαμβάνοντας τον ρόλο των «διαμεσολαβητών».

Ο λόγος για 30χρονο πατρινό, που σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι δυο νεαροί επίσης από την Πάτρα, που κατα πληροφορίες δραστηριοποιούνται στη «νύχτα» με το πρόσχημα της διευθέτησης του ζητήματος που τον απασχολούσε, σε τακτικά χρονικά διαστήματα του ζητούσαν διάφορα χρηματικά ποσά, αποσπώντας του συνολικά 400 ευρώ.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται έφτασαν στο σημείο να εξαπολύσουν εναντίον του απειλές, όταν αυτός αρνήθηκε να τους «χρηματοδοτεί». Οι δυο άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος»,  συνελήφθησαν χθες Δευτέρα 24/04/2023, για εκβίαση και απειλή και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών.

Σήμερα, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, αναμένεται να μεταφερθούν για τα περαιτέρω στον αρμόδιο εισαγγελέα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.