Ακόμη δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του Versus Live Stage

Ακόμη δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του Versus Live Stage

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συνειδητής προσπάθειας. Είναι, επίσης, και αποτέλεσμα συνεργασίας.

Αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν οι ιθύνοντες του Versus Live Stage. Του νυχτερινού κέντρου στον Πειραιά που απ΄τη στιγμή που άλλαξε διεύθυνση, “απέβαλε” από πάνω του την προηγούμενη επωνυμία, το Paparazzi.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το συγκεκριμένο, λοιπόν, μαγαζί, όπως γνωρίζετε, έχει ήδη καταλήξει σε ποιους θα στηριχτεί, ως προς τα πρόσωπα της μαρκίζας. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα “πρώτα βιολιά”, την Εβίτα Σερέτη και τον Βασίλη Μπατή, αλλά και σε ακόμη δύο πολύ ταλαντούχους και ελπιδοφόρους τραγουδιστές, που θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Ο λόγος για τον πατρινό, Νικόλα Αδάμ, ο οποίος μάλιστα έχει περάσει από το X-Factor και την Ηλιάννα. Η συγκεκριμένη, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρο της και να ασχοληθεί λίγο πιο επαγγελματικά με το τραγούδι, μα περισσότερο απ’όλα να αναζητήσει πιο πολλές ευκαιρίες, πήρε μια σημαντική απόφαση. Έφυγε από την Γερμανία, που έμενε μόνιμα, και εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Αθήνα.

Λαμπεροί κι οι δυο, έξυπνοι και δουλευταράδες. Δεν… βλέπουν την ώρα να ξεκινήσουν στο πλευρό της Σερέτη και του Μπατή, γιατί ξέρουν πως έτσι θα ξεκινήσει το όνειρο.

Και δεν τελειώνουμε με αυτούς. Σύντομα θα γνωρίζουμε ποια θα είναι τα υπόλοιπα πρόσωπα στο σχήμα του Versus Live Stage.

Διαβάστε επίσης : Περίπτωση που δεν μπορείς να παραβλέψεις

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.