Ο Άγιαξ Σύρου έχει brand πρόεδρο

Γούσταρα πολύ, όταν άκουσα ότι ο Γιώργος Φώσκολος δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά. Επέστρεψε και ανέλαβε την προεδρική θέση στον Αίαντα Σύρου, ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κυκλάδων. Τι θα πει αυτό; Εμένα με λένε Τσίπα και λέω σωστές κουβέντες. Δηλαδή;

Όταν λέμε ότι γούσταρα πολύ, σημαίνει πως θέλω στο ποδόσφαιρο, οι παράγοντες του, να είναι άνθρωποι που ξεκίνησαν από το μηδέν και έχτισαν κάστρα, έχουν να σου πουν κάτι. Όπως ο Φώσκολος. Το μέσα σ’ όλα είναι ακριβώς για αυτόν. Επιχειρηματίας. Παράγοντας του Συριανού ποδοσφαίρου. Προέδρος κοινοτικός. Σύμβουλος Δήμου Ερμούπολης. Όχι δεν τελείωσα. Λάτρης των μπουζουκιών. Το σπουδαιότερο; Ο πιο famous Συριανός. Που σημαίνει πως είναι ”brandname”, μέγεθος εμπορικό, παίκτης και έχει επίδραση και σε άλλους παίκτες, σ’ άλλες πλάτες, που κάνουν τα μεγάλα τα παιχνίδια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το επέστρεψε στον Άγιαξ της Σύρου ο συγκεκριμένος. Λέει πολλά. Πως το μαγαζί, η εταιρεία, θα παρουσιαστεί με σχεδιασμό και δεν θα χωλαίνει, ούτε στο γήπεδο, ούτε στις αυξημένες πλέον «εξωγηπεδικές» υποχρεώσεις.

Αυτός και ο λόγος, που ο πολύς κόσμος, είναι πάλι ζεστός, όχι ξενερωμένος, όπως πριν. Φάνηκε στον αγιασμό, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων. Του Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου Β, του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη, των Βουλευτών Κυκλάδων Κατερίνας Μονογιού και Φίλιππου Φόρτωμα και του προέδρου της ΕΠΣΚ Ρένου Φρέρη.

Από πλευράς ομάδας της Σύρου σύσσωμη παρουσία είχαμε από το Δ.Σ της ομάδας, με τους Γιώργο Φώσκολο, Μόδεστο Ευστρατίου, Πόπη Γεωργαλά, Δημήτρη Γρυπάρη και Γιάννη Σκλαβούνο να δίνουν το παρών. Παράλληλα μαζί με τα παιδιά της ακαδημίας, βρέθηκαν πολλοί γονείς στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το ευχαριστώ του Γιώργου Φώσκολου

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Φώσκολος, μέσω προσωπικού του μηνύματος ευχαρίστησε όσους έδωσαν το παρόν:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Δωρόθεο που τέλεσε τον αγιασμό του Αίαντα Σύρου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, τους αξιότιμους βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη για την παρουσία τους.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα σε αυτό το νέο διοικητικό μου ξεκίνημα να έχω δίπλα μου σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και αφουγκράζονται τα προβλήματά του. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές καλή σεζόν με υγεία χωρίς τραυματισμούς και ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό τομέα!

Λαμπερός ο αγιασμός του Αίαντα Σύρου
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.