Είναι λογικό, πολύ λογικό! Ο Γονίδης στην Πάτρα, στο Metropolis- Είναι ήδη γεμάτο και έχει και 100 άτομα λίστα αναμονής

Η νυχτερινή επικαιρότητα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με πρωταγωνιστές πραγματικούς σούπερ μεγάλους.

Σταμάτης Γονίδης. Όση μυϊκή μάζα του λείπει, τόσο φωνή διαθέτει. 42 χρόνια θητείας στην πρώτη κατηγορία των λαϊκών τραγουδιστών.. Και το όνομα του συζητιέται για την πρώτη δεκάδα των κορυφαίων όλων των εποχών. Τον συγκρίνεις με τους συναδέλφους του, στο νυχτερινό πρωτάθλημα, και μοιάζουν όλοι δίπλα του νάνοι, σαν τα παιδιά της γειτονίας, δεν έχουν καμία σχέση μαζί του. Η φωνητική του διάπλαση, είναι τέτοια, που κάνει ότι παιχνίδι και κόλπο θέλεις. Κάνει ότι θέλει. Πραγματικά μοναδικός. Είναι εξαιρετικά δύσκολα να βρεις τέτοιον άλλον και μάλιστα να είναι τόσο πρωτότυπος. Παράλληλα και αυτοσχεδιαστικός. Ακουμπάει τον ουρανό στο οτιδήποτε ερμηνεύει. Η αντίληψη του στην ερμηνεία μοιάζει ανώτερη και από αυτή του θρυλικού Θέμη Αδαμαντίδη. Σου δίνει την εντύπωση ότι είτε είναι σε studio ηχογραφήσεων, είτε σε συναυλιακούς χώρους, ακόμα και σε κέντρα διασκεδάσεως, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Θα σε ταξιδέψει με την ίδια απόσταση. Για τους αμανέδες που κάνει, έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις και σελίδες, έντυπες και διαδικτυακές. Οπότε νομίζω πως άλλη μια ανάλυση των δυνατοτήτων και γενικότερα της καλλιτεχνικής του οντότητας, θα ήταν εντελώς περιττή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συμπέρασμα. Λογικό. Πολύ λογικό. Δεν έχουμε καμία έκπληξη. Που μάθαμε ότι ήδη ήδη γεμάτο και υπάρχει και λίστα αναμονής 100 ατόμων.

Αυτό το Σάββατο ο Κυρίος Σταμάτης Γονίδης, θα είναι στην Πάτρα και το Summer Metropolis.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.