Ο Στέφανος Κορκολής στο θέατρο Παλλάς στις 16/5 – Φιλική συμμετοχή Πάνος Μουζουράκης

Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου στη προπώληση της συναυλίας για τις 9/5 ο Στέφανος Κορκολής θα πραγματοποιήσει ακόμα μια εμφάνιση τη Δευτέρα 16/5. Μια συναυλία που ουσιαστικά σηματοδοτεί και την λήξη της σεζόν για το θέατρο Παλλάς.
Φιλική Συμμετοχή Πάνος Μουζουράκης
Μαζί του η Σοφία Μανουσάκη.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης πέρα από την αναδρομή στο έργο του και τις δικές του επιτυχίες, θα ερμηνεύσει ο ίδιος τραγούδια που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους τραγουδιστές όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη , ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και άλλοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς θα ακουστούν τραγούδια όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Δεν είσαι εδώ», «Ο άγγελος μου», «εκατό φορές κομμάτια», «Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου», «Οι αποσκευές», «Σ´έχω ερωτευτεί» και φυσικά δικές του επιτυχίες από τη δεκαετία του 90’ όπως το «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέμους», «Το σημάδι του σκορπιού», «Ti Voglio», «Έχω μια διαίσθηση», «Χωρίς εσένα» , «Οι μέρες της φωτιάς», «Αγάπη παράξενη» και πολλά άλλα.

Επί σκηνής θα τον τιμήσει ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς ο Πάνος Μουζουράκης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.