Τσίπας Μπλοκ Ντοκουμέντο : Για τους άπιστους Θωμάδες ! Δεν νοίκιασε ο Φιντιρίκος την σουίτα του βιασμού

Η σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, που πρωτοχρονιάτικα, βιάστηκε η 24χρονη Γεωργία, δεν ήταν νοικιασμένη στο όνομα του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου. Το φωνάζουμε από την πρώτη στιγμή! Όχι ο Φιντιρίκος.

Το γεγονός, δυστυχώς, αμφισβητήθηκε από αρκετούς τάχα μου φίλους και η Ιστορία, θα τους γράψει ως Άπιστους Θωμάδες. Ακόμα και ο ίδιος ο Χριστούλης, να εμφανισθεί ζωντανός στη γη και με τo θεϊκό του κύρος δηλώσει παγκόσμια, διακαναλικά, ότι ‘’Δεν πέθανα ποτέ’’. Έστω να πει ‘’Αναστήθηκα’’. Οι πιστοί δεν θα τον πιστέψουν! Θα τον πιστέψουν μόνο οι άπιστοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λέω ‘Η σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, που πρωτοχρονιάτικα, βιάστηκε η 24χρονη Γεωργία, δεν ήταν νοικιασμένη στο όνομα του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου.” Διότι υπάρχει χειροπιαστό ντοκουμέντο. Για τους άπιστους, λοιπόν, το δημοσιοποιώ, το βγάζω στη φόρα. Και όχι, δεν φόρεσα τη στολή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.