Το χάος στο αύριο και το κυνήγι του Politeia Live

Κοντεύει να μπει ο Ιούνιος και πιστεύουν και ευελπιστούν οι περισσότεροι, του γηπέδου αυτού, πως στα μέσα του μήνα, κάπου εκεί, η αυλαία της Νύχτας να ανοίξει πάλι. Τα φώτα στη σκηνή να ανάψουν. Και μπορεί η παράσταση να ξεκινήσει με τους ίδιους ηθοποιούς. Οι θιασάρχες, οι μεγαλομετόχοι των νυχτερινών κέντρων, να επιμείνουν πάλι στα ίδια θιασαρχικά σχήματα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο, να δούμε την ίδια. Το ίδιο σκηνικό. Κάτι από τα γνωστά. Θα είναι η Ημέρα με τη νύχτα. Το χάος, θα χωρίζει το όποιο νυχτερινό κέντρο με το πρώτο επίπεδο, με τα κλαμπ της αφρόκρεμας στην Αθήνα. Το χάος.

Τρελό, ε; Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν τρομάζει. Αυτή θα είναι αύριο η νέα πραγματικότητα, της ελληνικής νύχτας. Γιατί θα υπάρχουν τα μέτρα και οι περιορισμοί, που θα ληφθούν από την εχθρική Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η μόνη μας ευχή, λοιπόν, είναι οι κουμανταδόροι της χώρας, να μην αδιαφορήσουν, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα. Και να φροντίσουν, ώστε το έργο να μην είναι για να φεύγεις στη μέση, να κλαις τα λεφτά σου. Να μην παιχτεί καν, να μην κόψει ούτε εισιτήριο, να μην αρέσει.

Αν προκριθεί το σενάριο που ακούγεται εντόνως και η δουλειά πάει με ανοιχτά μόνο τα ανοιχτά μπουζούκια και το 50% της χωρητικότητας τους… Οι επιλογές θα είναι λίγες και θα χρειαστεί να “χτυπήσουν” τα όποια είναι σ’ αυτό το στυλ. Ένα τέτοιο μοντέλο, είναι η Politeia Live, στην Θεσσαλονίκη. Με ανοιχτή την οροφή, χωράει 1800 άτομα, άρα θα πάει στα 900…. Και Το Χ-Ψ-Ω μεγάλο τραγουδιστικό όνομα, θα πάρει τα μισά από τι επαίρνε…Άρα, φαντάζει ιδανικό.

Και για αυτό, το κυνηγάνε πολλοί, όμως είναι αρκετά τα εμπόδια.

Διαβάστε επίσης : Δεν πουλάει το ποσοστό του στη “Πύλη Αξιού” ο Ποζίδης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.