Και με Σαββίδη και με Μαρινάκη ο Κοκλώνης

Ιβάν Σαββίδης - Νίκος Κοκλώνης - Βαγγγέλης Μαρινάκης

Δεν είπε ”Όχι” στο Open, στο κανάλι του Ιβάν. ”Όχι” δεν λέει και στο Mega, που ανήκει στον άσπονδο εχθρό του, τον Μαρινάκη. Γιατί να πρέπει να διαλέξει ; Διαλέγει ο παρουσιαστής, η με τον έναν, ή με τον άλλον. Όχι ο επιχειρηματίας, που κάνει συμβόλαια και με τους δύο.

Έτσι και ο Κοκλώνης. Σε συνέντευξη του, ρωτήθηκε «Mega ή Open», και κατέληξε ότι τον συμφέρει να συνεχίσει και στους δύο. «Έχω Megaλη καρδιά αλλά και ανοιχτή καρδιά. Το Open σαν παρουσιαστή μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστώ και στο σόου. Άρα με πίστεψε από την αρχή, δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό και  το ευχαριστώ. Το Mega πάλι το αγαπούσα πάντα και το παλιό. Μου αρέσει και η ιδιοκτησία και το κανάλι». Αυτό δεν σημαίνει ότι το έχει… δίπορτο! Ούτε αν αύριο επιλέξει έναν από τα δύο, ότι για τον έναν θα γίνει οπαδός και για τον άλλον προδότης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τίποτα δεν θα σημαίνει. Έτσι είναι και εδώ σε θέλω. Ο αρχηγός Κοκλώνης είναι στην πραγματικότητα επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης τη εταιρίας Barking Well Media. Αυτό, μάλιστα, είναι το μαγαζί του, κανένα κανάλι. Mega και Open σήμερα είναι, αύριο δεν είναι στους πελάτες του. Κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση τους αύριο, μεθαύριο.

Τώρα, το τι θα κάνει στα κανάλια ως παρουσιαστής, είναι άλλο κομμάτι. Εντελώς άλλο. Ρωτάω αν θα συνεχίσει να παίζει ρόλο σημαντικό, όπως μετά το τελευταίo «Just the 2 of Us», στο Open, που ανέβασε και αυτόν και το κανάλι συνολικά. Αυτό ρωτάω. Με τις δηλώσεις του Κοκλώνη στο «Τυπολογίες backstage», το πράμα φάνηκε. Από μακριά κάνει μπαμ. «Η δόξα μου αρέσει. Νομίζω ότι έχω αρχίσει και ερωτεύομαι την τηλεόραση πάρα πολύ» δηλώνει.

Διαβάστε επίσης : Κοκλώνης, πιο γρήγορος από τον ιό

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.