Μoschovakis_Chicken : Το κοτόπουλο πολύ αλλιώς

Μόλις λίγες μέρες με το @moschovakis_chicken. Μόλις λίγες μέρες από την ημέρα που άνοιξε στην Νοταρά 44, στην Αγυιά της Πάτρας, ένας μαγαζί, που έχει την ευτυχία να είναι… διαφορετικό. Ο Νίκος Μοσχοβάκης, της γνωστής οικογενείας, των Μοσχοβάκιδων, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, εδώ και πάρα πολύ καιρό, ετοίμαζε ένα μαγαζί, για να μείνει για πάντα, να μην μοιάζει με κανένα άλλο και να πρωταγωνιστούν σε αυτό, πρώτα τα παρασκευάσματα κοτόπουλου και μετά τα βιολογικά προϊόντα.

Το μαγαζί λέγεται «Μοσχοβάκης : Tο κοτόπουλο αλλιώς», το οποίο λίγες μέρες αφ’ ότου άνοιξε και χωρίς καμία διαφήμιση, «γράφει» και έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Νίκος Μοσχοβάκης, που το σκέφτηκε και με πολύ κόπο οργάνωσε όλο αυτό, σίγουρα θα είχε στο μυαλό του τα εξής :

-Μία πετυχημένη “συνταγή” δεν την αλλάζεις… Έτσι κράτησε το κοτόπουλο, ως βασικό στοιχείο.

-Αν δεν είσαι διαφορετικός και εξειδικευμένος, σε οτιδήποτε κάνεις, δύσκολα θα ξεχωρίσεις. Και ειδικά σήμερα. Τι έκανε για αυτό; Ξέφυγε από το μεν αγαπημένα, όμως κλασικά κοτοπουλάδικα, τα μαγαζιά, δηλαδή, τα οποία τα έχουμε συνηθίσει. Τον εντοπίσαμε, να προτείνει το κοτόπουλο αλλιώς. Ως μια μικρογραφία ενός έργου τέχνης. Είτε μόνο του, είτε με ζουμερές συνταγές, που σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

-Ο κόσμος, πριν φτάσει στα λαχταριστά κομμάτια του κοτόπουλου, το πρώτο που θα κάνει, είναι να κοζάρει την βιτρίνα του καταστήματος. Να ρίξει κάμποσο το βλέφαρο και αν πειστεί από την βιτρίνα, θα πατήσεις το πόδι του μέσα. Για το λόγο αυτό, έφτιαξε ένα μαγαζί, που σε «τραβάει», με το πρώτο κιόλας βλέμμα που θα του ρίξεις.

-Το μαγαζί αυτό, το «Μοσχοβάκης : Tο κοτόπουλο αλλιώς», είναι φανταχτερό σε ντύσιμο και ποιότητα, όμως δεν είναι ακριβό. Δεν χρειάζεται μετάφραση. Απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και μπορεί ο καθένας να πάει να ψωνίσει.

Καλά τα λέμε εμείς, αλλά ας αφήσουμε τώρα, την εικόνα να «μιλήσει». Γιατί αυτή φτιάχνει τις εντυπώσεις, τις απόλυτες, που γράφουν στον εγκέφαλο και δεν ξεγράφουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: επιδόρπιο και φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάθονται και φαγητό, κείμενο που λέει "ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ CHUTNEY ΔΑΝΙΚΟ &KPEATIKA οι γουμένισσες ΓΛΥΚΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ CHUTNEY ΑΑΑΕΑΙΟ ΔΑΝΙΚΟΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ γουμένισσες"
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

-«Μοσχοβάκης : Tο κοτόπουλο αλλιώς»
-Νοταρά 44 , Αγυιά, Πάτρα
261 045 0685
Facebook
Instagram

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.