Οικονομόπουλος – Fantasia: Οι 4 τελευταίες εμφανίσεις και το τέλος μιας σχέσης που ξεκίνησε μετά την κρίση με τον Τσακουμάκο και την «αγκαλιά» του Μπερτάκη

Δεν μιλάμε απλώς για το φινάλε μιας ακόμη επιτυχημένης σεζόν, αλλά για το κλείσιμο μιας ολόκληρης εποχής. Με την ανακοίνωση των τεσσάρων τελευταίων εμφανίσεων του Νίκου Οικονομόπουλου στο Fantasia στις 13 & 14 Μαρτίου και το μεγάλο φινάλε στις 20 & 21 Μαρτίου, ολοκληρώνεται ένας από τους πιο σημαντικούς κύκλους στη νυχτερινή Αθήνα.

Για να εκτιμήσουμε τη σημασία αυτού του αποχαιρετισμού, πρέπει να θυμηθούμε πώς ξεκίνησαν όλα. Ήταν τέλη Ιανουαρίου του 2020, όταν ο «Ψυχολόγος» αποχωρούσε επεισοδιακά από το Κέντρο Αθηνών, βάζοντας ένα απότομο τέλος στη συνεργασία του με τον Γιάννη Τσακουμάκο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε εκείνη την κρίσιμη και οριακή στιγμή, ο Κώστας Μπερτάκης ήταν ο άνθρωπος που λειτούργησε ως «από μηχανής θεός». Άνοιξε την αγκαλιά του χωρίς δισταγμό, του εμπιστεύτηκε το σπίτι του, το Fantasia, και στάθηκε δίπλα του με μια στήριξη που ξεπέρασε τα όρια της επαγγελματικής συνεργασίας. Ο Μπερτάκης δεν του έδωσε απλώς ένα βήμα· πίστεψε στον Νίκο όταν οι ισορροπίες ήταν λεπτές, του έδωσε την απόλυτη ώθηση και έγινε ο αρχιτέκτονας πίσω από την ολική επαναφορά του καλλιτέχνη στην κορυφή.

Από εκείνη τη στήριξη ξεκίνησε μια εξαετία γεμάτη μεγάλες νίκες. Μαζί, Μπερτάκης και Οικονομόπουλος έχτισαν ένα «κάστρο» επιτυχίας, σημειώνοντας το ένα sold out μετά το άλλο και φτάνοντας στην απόλυτη κυριαρχία.

Όμως, επειδή όλες οι σχέσεις είναι κύκλοι που κάποια στιγμή ολοκληρώνονται, έτσι και αυτή η συνεργασία-σταθμός φτάνει στο πλήρωμα του χρόνου. Ο κύκλος κλείνει τώρα, αφήνοντας πίσω του ιστορίες που έχουν γραφτεί στο βιβλίο της νύχτας και θα διδαχθούν οι επόμενες γενιές.

Το ραντεβού δίνεται για τις τελευταίες τέσσερις νύχτες του Μαρτίου, σε έναν αποχαιρετισμό που αναμένεται να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα.

Γιατί εδώ λέμε αλήθειες, στο Tsipas Blog δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις για την επόμενη μέρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ