Με το βλέμμα στον χειμώνα: Ο «μόνιμος κάτοικος» του Cabaret και το φλερτ με την Έλλη Κοκκίνου

Καθώς η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία, το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας αρχίζει αναπόφευκτα να μετατοπίζεται. Μπορεί το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, όμως οι μεγάλες πίστες προετοιμάζονται ήδη για τον ερχόμενο χειμώνα, με τις πρώτες διεργασίες να έχουν πάρει φωτιά.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων για την επόμενη σεζόν βρίσκεται το «Cabaret», με ένα σενάριο που αν επιβεβαιωθεί, είναι μια πρόταση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον. Ο «μόνιμος κάτοικος» του hot spot του Αμαρουσίου, Νίκος Απέργης, φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για να μοιραστεί τη σκηνή με την Έλλη Κοκκίνου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρόκειται για ένα σχήμα που συνδυάζει την ενέργεια και τις επιτυχίες του Απέργη με τη διαχρονική λάμψη και τη λαϊκή αύρα της Κοκκίνου. Ωστόσο, όπως καλά γνωρίζουν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, από το «ακούγεται» μέχρι το «ανακοινώθηκε», η απόσταση είναι μεγάλη.

Η εμπειρία έχει δείξει πως οι συμφωνίες της νύχτας κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ζητήματα που για το κοινό φαντάζουν δευτερεύοντα —όπως η μαρκίζα, η σειρά εμφάνισης ή το στήσιμο του προγράμματος— είναι ζωτικής σημασίας για τους καλλιτέχνες και συχνά είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά την τελευταία στιγμή. Αναμένουμε να δούμε αν το «επικρατέστερο σενάριο» θα γίνει και η επίσημη είδηση του χειμώνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ