Η συνεργασία της Αγγελικής Ηλιάδη με τη Θέλξη στο Taboo τελικά δεν προχώρησε — όμως ας είμαστε σαφείς: το μαγαζί δεν φέρει καμία ευθύνη.
Η αποχώρηση ήταν αποκλειστικά προσωπική απόφαση της Θέλξης, για λόγους δικούς της. Έτσι έκρινε, έτσι έκανε.
Το Taboo από την πλευρά του συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του — και μάλιστα με τη μηχανή στο φουλ. Η ανακαίνιση του χώρου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι πληροφορίες του Tsipas Blog αναφέρουν πως στο σχήμα προστίθεται η Μαρία Κίου, μια καλλιτέχνιδα με εκρηκτική παρουσία και φωνή που δεν περνά απαρατήρητη.
Το μαγαζί θα λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, κρατώντας τον παλμό της διασκέδασης ζωντανό στο Παγκράτι.
Το Taboo δείχνει ξεκάθαρα πως δεν πτοείται από τις αναποδιές. Αντίθετα, προχωρά μπροστά – με σιγουριά, δυνατή ομάδα και την υπόσχεση για έναν χειμώνα γεμάτο… πάθος και ένταση.

