Δεν είναι η ώρα για δημόσιες σχέσεις, όπως βλέπω να κάνουν οι γνωστοί – άγνωστοι και με πιάνει καούρα και ανακάτεμα ψηλά στο στομόχι. Ξεκάθαρα τάση εμετού . Είναι η ώρα κάποιοι εκεί ψηλά, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Η Αχαΐα καίγεται ολοσχερώς, καίγεται από άκρη σε άκρη, και η νύχτα είναι μπροστά μας..Η Παναγία να βάλει το χέρι της και να κάνει το θαύμα της, καθώς δεν φτάνει μόνο ο κρατικός μηχανισμός.
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος είναι δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του, και θέτει εύλογα ερωτήματα:
“Γιάννης Κεφαλογιάννης
Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και το Αρχηγείο στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας ξέρουν κατά που πέφτει η Κάτω Αχαΐα; Μάλλον νομίζουν ότι είναι κάνα χωριό και έδωσαν εντολή εκκένωσης μιας πόλης 8.000 κατοίκων, βραδιάτικα, προκαλώντας πανικό!”

