7 στρατηγικές κινήσεις Μπάρλου στη σκακιέρα της Παναχαΐκής

Ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαΐκή, Γιώργος Μπάρλος

O Μπάρλος έκανε αυτό που δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι άλλοι. Ένα το κρατούμενο. Σε διάστημα μόλις 2,5 μηνών, έκανε επτά στρατηγικές κινήσεις πάνω στη σκακιέρα της Παναχαΐκής, και όλες πέρασαν τις εξετάσεις.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Πρώτον και κυριότερον, “εξόντωσε” τον Καλογερόπουλο. Όσο κι αν ο τελευταίος είχε προαναγγείλει την «δικαιολογημένη» του αποχώρηση, δεν παύει να αποτελεί «εξόντωση». Από τον Μπάρλο, για να κάνουμε ταμείο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεύτερον, Η Παναχαΐκή του Μπάρλου, κατέρριψε την προηγούμενη της εικόνα “δεν θα πληρώσω κανέναν”. Με τη βοήθεια του Σπύρου Δήμου, έβαλε τάξη στα οικονομικά και τα χαμόγελα επανήλθαν ξανά.

Τρίτον, για να προασπίσει τα συμφέροντα του (και κατ επέκταση της ΠΑΕ), έβαλε δικηγόρο εδώ, δικηγόρο εκεί, δικηγόρους παντού. Συγκεκριμένα, τον Κώστα Κρεμμύδα, γενικό συντονιστή της νομικής και λογιστικής λειτουργίας. Τον Χάρη Γρηγορίου επί νομικών και δικαστικών ζητημάτων, αλλά και και 3 λογιστές : Γρηγοράτο, Κολιοφώτη και Μουτζούρνη.

Τέταρτον, οι επιλογές και των υπόλοιπων προσώπων που έκανε, εξυπηρετούν την διαφάνεια και όχι προσωπικά συμφέροντα.

Πέμπτον. Ο Μπάρλος έδειξε ότι μπορεί να λύνει σύγχρονα προβλήματα, που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Καθώς, το γήπεδο της Οβρυάς, που του ανήκει, το μετέτρεψε σε βοηθητικό της Παναχαΐκής.

Έκτον, μέρα με τη μέρα δείχνει στην ποδοσφαιρική κοινότητα ότι η ιστορική Παναχαΐκή γίνεται και πάλι “μαγαζί γωνία”.

Και τέλος Έβδομον. Η κάθε του δήλωση, κίνησή, στέλνει μήνυμα για σοβαρότητα και κύρος στο συνολικό οικοδόμημα.

Διαβάστε επίσης : «Που ήταν, όταν είχε ανάγκη η Παναχαΐκή;» Καρφί Δήμου σε Κατσουράνη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.