“Που ήταν, όταν είχε ανάγκη η Παναχαΐκή;” Καρφί Δήμου σε Κατσουράνη

Κώστας Κατσουράνης - Σπύρος Δήμου

Μια χαρά τα λέει ο Σπύρος Δήμου. Ένας είναι ο Δήμου. Μονοπρόσωπος, ούτε καν διπρόσωπος. Όπως και τα λόγια του, μια φορά τα λέει. Ποτέ λαλίστατος και ατελείωτος σε ρεπερτόριο. Ο Δήμου δεν είναι ό, τι θες. Δέκα διαφορετικά πρόσωπα, είκοσι, σαράντα, όσα θες. Είναι ο χρυσός χορηγός της Παναχαΐκής, άρα ο πλέον στενότατος συνεργάτης του κ. Γιώργου Μπάρλου, άρα μπορεί να εμφανίζεται καταπέλτης μπροστά στο μικρόφωνο, όταν το κρίνει απαραίτητο.

Έριξε, λοιπόν, τη μπηχτή του, ο επιχειρηματίας πετρελαιοειδών Σπύρος Δήμου στον πρώην τεχνικό διευθυντή και γενικό “νταραβερτζή” της ομάδας, με ρητορική ερώτηση ότι “όλοι αυτοί που αγάπησαν την Παναχαΐκή, που ήταν όταν τους είχε ανάγκη;” Επειδή ο Κατσού μίλησε στον gazzeta, στο κορυφαίο αθλητικό πόρταλ της Αθήνας, και είπε ότι έχει απωθημένο να επιστρέψει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιος είναι ο στόχος; Να γίνει ελκυστική και πάλι η Παναχαΐκή. Ποιος μπορεί να πετύχει αυτό τον στόχο. Τον πρώτο λόγο τον έχουν οι Μπάρλος-Δήμου, όχι ο Κατσουράνης. Με ποιο τρόπο αποτελεσματικό να ξανακάνουν ελκυστική την Παναχαΐκή το δίδυμο Μπάρλος-Δήμου; Να μαγειρέψουν με ολοκαίνουργια υλικά, που αυτοί θα επιλέξουν, ή με δοκιμασμένα και αποτυχημένα του παρελθόντος ;

Ολόκληρη η δήλωση του Σπύρου Δήμου, που έκανε στο patragoal : ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης : Υποσυνείδητο «άδειασμα» Μπάρλου στον Κατσού

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.