Δεν φεύγει το καλοκαίρι, δεν είναι τόσο απλό

Δεν φεύγει το καλοκαίρι, δεν είναι τόσο απλό

Κάποιοι θέλουν τον Δημήτρη Δρόσο να αποχωρεί το καλοκαίρι από την ΠΑΕ Παναχαΐκή. Να μην συνεχίσει να πληρώνει άλλο. Λογικό. Υπό την έννοια ότι είναι ο
μοναδικός άνθρωπος που βάζει λεφτά το τελευταίο διάστημα στην ΠΑΕ, ο Δρόσος, που πλέον είναι και αυτός μεγαλομέτοχος, και κάποιοι δεν τον γουστάρουν. Και αυτό το δείχνουν φανερά.

Μόνο που αυτό δεν είναι απλό. Πρώτα-πρώτα, ο Δρόσος δεν έχει πει ποτέ ότι ψάχνει επενδυτή, συμπαίκτη για να μπορέσει να ..συνεχίσει. Η ΠΑΕ έχει τον δικό της επιχειρηματία. Αυτό, τουλάχιστον, μου είπε ο ίδιος σε πρόσφατη συνομιλία μας, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Πανηγυρική Επιβεβαίωση: Δεν το κουνάει ο Δρόσος! – Γιατί στο #TsipasBlog διαβάζετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ… από το μέλλον!

Κατά δεύτερον, το ότι ο Δρόσος δεν έχει πάρει ακόμη μετοχές, δεν λέει τίποτα. Καμία σχέση. Είναι θέμα χρόνου να γίνει. Είναι γραφειοκρατικό. Μόνον. Πράγματι, τα χρήματα που έχει βάλει ισοδυναμούν με δύο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Περίπου 360 χιλιάρικα.

Επομένως, ο Δρόσος είναι και αυτός μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής Παναχαΐκής. Αν πράγματι θέλει να πουλήσει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ που κατέχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δρόσος σε κάποιον άλλον. Αν, βεβαίως, πουλάει το μερίδιο του στο μαγαζί. Κι αν ναι, με ποιους όρους. Με πόσα λεφτά.

Κατά τα άλλα, φαιδρότητες είναι όλα αυτά που σαλιαρίζουν στα ραδιόφωνα και γράφουν εδώ και εκεί, για ενδεχόμενη επιστροφή του… «ηγέτη της Παναχαΐκής» Κατσουράνη. Δεν υπάρχουν αυτά. Κανένας μεγαλομέτοχος, πρόεδρος, μπροστάρης, πιονέρος, αφεντικό της κάθε εταιρείας, ΠΑΕ, ΚΑΕ, είναι… ηγέτης. Τι μαλακία είναι αυτή;

Σε ποιους ηγείται ο… ηγέτης της ομάδας; Στους οπαδούς της, μήπως. Καθόλου τιμητικό αυτό, για τους οπαδούς. Ούτε ηγείται, ούτε εκπροσωπεί τον οπαδό, τους οπαδούς ο όποιος μεγαλομέτοχος της κάθε ομάδας. Με τα πακέτα του γίνεται αφεντικό στην ΠΑΕ, στην ΚΑΕ και έχει το πρώτο, και το μοναδικό λόγο, διότι μιλάει η τσέπη του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.