4 Σεπτεμβρίου, το Ρομέο σηκώνει τα ρολά- Τα μέτρα, το τελευταίο ραντεβού και το σχήμα

Δεν προέκυψε κάτι το απίθανο, κάτι που δεν πήγαινε το μυαλό, στη νέα δέσμη μέτρων, που ανακοίνωσε το μεσημέρι σήμερα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Μείνανε στα ίδια, με τη μόνη διαφορά, ότι από 13 Σεπτέμβρη, το μαγαζί, εκτός του ελέγχου των πιστοποιητικών εμβολιασμού, στους πελάτες, θα κάνει και αυτό της αυτοπροσωπίας. Σαν να λέμε, θα αναλάβει την δουλειά της αστυνομίας. Να, η πρώτη αλήθεια. Ακόμα και στην χωρητικότητα, τι έτσι, τι αλλιώς, άτυπα ήταν και θα είναι όπως και πριν. Γιατί αν θες να είσαι κοντά στην αλήθεια, να μη βράζεις με όλους τους άλλους, στο ίδιο καζάνι, ακόμη και τα μέτρα να μην υπήρχαν, οι περισσότεροι αδυνατούσαν να γεμίσουν τα μαγαζιά τους στο 100%. Να, η δεύτερη αλήθεια.

Θες και τρίτη αλήθεια; Είναι ίσως η μοναδική ομάδα της νύκτας, που δεν την έχει αράξει, που δούλεψε καλά και πολύ όλο το καλοκαίρι, με τα εξτρά Φέρρης-Λιόλιου, που γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει στο πρωτάθλημα. Ποια είναι η ομάδα αυτή; Του Ρομέο, να, βέβαια, διότι τα έχουν όλα συμφωνημένα. Και απομένει ένα τελευταίο ραντεβού, όταν θα γυρίσει ο Μανώλης Μούτσος από τη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται εκεί, μαζί με τον Κώστα Σπηλιωτόπουλο, για το πρώτο κατάστημα του Passaggio.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε αυτό το τελευταίο ραντεβού, διαδικαστικού χαρακτήρα, θα γίνει μεταξύ Μούτσου- Γιώργου Γιγουρτάκη (συνεταίροι στο Ρομέο και φιλαράκια καλά) και του Χρήστου Βαρδάλου. Που του έχουν δώσει όλο το πρότζεκτ, να το τρέξει, και, για να τα λέμε όλα, το κάνει με ιδιαίτερη μεγάλη επιτυχία. Μέχρι ώρας.

Η πρεμιέρα : 4 Σεπτεμβρίου

Το σχήμα είναι : Θοδωρής Φέρρης, Κατερίνα Λιόλιου, Γιάννης Γρόσης, Ανδρομάχη, και η πρώην πια του Λάμπρου Χούτου, Ματίνα Ζάρα.

Διαβάστε επίσης :

Φέρρης = Πανδημία
Η Λιόλιου αύριο νούμερο ένα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.