Φέρρης = Πανδημία

Ο Θοδωρής Φέρρης. Τι είναι η Θοδωρής Φέρρης ; Μια πανδημία είναι κι αυτός, σαν τον κορονοϊό και την φωτιά. Λες αυτό μόνο, τίποτα άλλο, καθόλου ένα κάρο πράγματα, με τίτλους εντυπωσιακούς και φωτογραφίες ελκυστικές, ανάξια να σου κλέψουν κι ένα δέκατο του δευτερόλεπτου από το χρόνο σου. Μοιάζουν για εντελώς περιττά. Κι όμως.

Παρά τις δυσκολίες και την αβεβαιότητα, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις και με τίποτα δεν λέει να τελειώσει. Έχει φόρα και διάρκεια μεγάλη. Δεν κουράζεται, δεν χρειάζεται να ξεκουραστεί. Ξέρει ότι έχει την κατάλληλη ζώνη ασφαλείας (Μούτσος-Βαρδάλος) βάζει μπρος, τρέχει με 1000 και τρέχει σε χίλιες δύο μεριές. Ο κόσμος τρελαίνεται να τον βλέπει, και όχι μια, δύο, τρεις. θέλει συνέχεια Φέρρη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι που λες. Για παράδειγμα: Χθες στο Μεσολόγγι. Έσκασε μύτη στο stage και είδε πολλούς γνωστούς, που τους είχε δει στις 3 Ιουλίου στην Πάτρα, στις 23 Ιουλίου στην Καλαμάτα, στις 30 του ιδίου μήνα στην Κυλλήνη, στις 3 Αυγούστου στην Καβάλα, το 15 Αυγούστο στην Κουρούτα και θα τους ξαναδεί αυτό το Σαββάτο (21 Αυγούστου) πάλι στην Πάτρα.

Ο Θοδωρής Φέρρης, στο about last night, από το πολύ φιλόξενο και ηρωικό Μεσολόγγι, έπαιξε μπάλα μεγάλη.

Δείτε πλάνα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.