3 λόγοι που ο Κατσανιώτης θα γίνει Υπουργός!

3 λόγοι που ο Κατσανιώτης θα γίνει Υπουργός!

Γνωστά πράγματα. Υποψήφιoς βουλευτής Ν.Δ στην Αχαία ξανά ο Ανδρέας Κατσανιώτης. Ένας από τους 3 πιο στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και πρώην πρόεδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Οι άλλοι δύο, σύμφωνα με πρόσωπο ξέρει πρόσωπα και πράγματα, είναι ο Κώστας Καραγκούνης (Αγρίνιο) και ο Δημήτρης Σταμάτης (Θεσσαλονίκη).

Ας επικεντρωθούμε, όμως, στον Κατσανιώτη. Ένας πρωτοκλασάτος υποψήφιος. “Φιρμάτο” τον χαρακτήρισε το tsipasblog. Επειδή, λοιπόν, είναι “φιρμάτος”, όπως ένας “φιρμάτος τραγουδιστής”, ο συγκεκριμένος επόμενο είναι να θεωρείται φαβορί στα στοιχήματα για να υπουργοποιηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αμέσως μόλις η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο κύριος Καστανιώτης με τι φόντα φιλοδοξεί να γίνει υπουργός ;– θα αναρωτηθεί ίσως κάποιος. Για 3 πολύ συγκεκριμένους λόγους :

1ον) Έχει το προφίλ που χρειάζεται μαι τέτοια θέση : Άφθαρτος, νέος και αρεστός (στα ΜΜΕ )

2ον) Έχει δουλέψει πολύ στη δουλειά του, στον Αγροτικό τομέα

3ον) Όπως προείπα, ανήκει στον πολύ κλειστό πυρήνα του Σαμαρά, που -λογικά-  κάποιοι εξ αυτών θα αξιοποιηθούν από τον Μητσοτάκη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.