Η 28 Οκτώβρη, το Galea, ο Καλίδης, ο Γονίδης και το μέλλον

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, σήμερα, και όπως κάθε 28 Οκτωβρίου, το προηγούμενο βράδυ, έκατσες σπίτι; Λάθος ερώτηση. Αν διατυπωθεί λανθασμένα η ερώτηση τότε θα εισπράξεις λανθασμένο αποτέλεσμα. Κεφαλαιώδους σημασίας η σωστή χρήση των λέξεων. Θεμελιώδης η ορθή σύνταξη μιας πρότασης. Το σωστό ερώτημα, είναι πως τον παρουσιάζει η Εκκλησία της νύχτας, το Tsipas Blog.

Τι επέλεξες για να διασκεδάσεις, από τις πάρα πολλές επιλογές που σου δόθηκαν; Γιατί είναι δεδομένο ότι βγήκες, σιγά που θα έκατσες σπίτι και πως να κάτσεις. Έτσι πάει. Σαφώς το προβάδισμα το είχε το Galea, τo νέο club στην Παραλιακή, που παρά τις κασάνδρες, ματς με το ματς, εξελίσσεται σε αληθινός διεκδικητή του τίτλου. Είναι και θέμα τιμής για αυτούς που το έχουν. Τον Γιώργο Πάτση, τον Άγγελο Μαστακούρη και την Μαρία Δαμπάνη. Είναι και θέμα πως είχαν Πάνο Καλίδη, ενώ κλειστά ήταν όλα τα μπουζούκια. Με εξαίρεση μοναδική, το Bodega, στο Μπουρνάζι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και όλα έγιναν με την έγκριση του κόσμου, αυτός σου δείχνει αν κάτι πάει καλή η όχι. Ο οποίος πολύς κόσμος χθες, δήλωσε ενθουσιασμένος. Αυτό που είδε ήταν εξαιρετικά επαγγελματικό και πρώτης τάξεως. Και πιστεύω ότι πέρασε το μήνυμα του, “γιατί όχι να μην καθιερώσετε τα τραγουδιστικά live”. Νομίζω ότι κατά ένα μεγάλο μέρος, είναι όπως ακριβός τα περιγράφω.

Επίσης, δίνω και την πληροφορία, ότι το παρών έδωσε και ο Σταμάτης Γονίδης. Πήρε το μικρόφωνο από Καλίδη και ήταν απλά υπέροχος.

Επίσης, δίνω και την πληροφορία, ότι εκεί και η Ελευθερία Ελευθερίου

Επίσης, δίνω και την πληροφορία, ότι εκεί και ο Θανάσης Βασιλάκος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.