Έλληνας προπονητής στη γραμμή πυρός της Παναχαΐκής

Τραϊανός Δέλλας - Γιώργος Μπάρλος- Γιάννης Πετράκης

Αναζητάει η Παναχαΐκή τον νέο της προπονητή. Λάθος! Δεν αναζητάει η Παναχαΐκή. Για να το πούμε σωστά, ψάχνει έναν προπονητή, για να τον φέρει στην Αγυιά. 

Ψάχνω προπονητή σημαίνει, πρώτον, ξέρω ποιόν θέλω, όχι έναν κουτουρού μπουγάτσα. Και, δεύτερον, προσπαθώ να βρω εκείνον ο οποίος πλησιάζει στις δικές μου προδιαγραφές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί του θέματος. Επί της ουσίας. Ο πρόεδρος-μεγαλομέτοχος, Γιώργος Μπάρλος, ακόμη δεν έφτασε σε συμφωνία, για τον επόμενο προπονητή, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στην κορυφή της λίστας του φαίνεται πως βρίσκονται ο Τραϊανός Δέλλας και ο Γιάννης Πετράκης. Όποιος και από τους δύο επιλεγεί τελικά, θα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Επιλογή πρώτης γραμμής.

Παρακαλείσθε να λάβετε υπ όψιν ότι: Δεν υπάρχει στην πιάτσα Έλληνας προπονητής σε ομάδα της πρώτης γραμμής πυρός. Ακόμη και στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν άλλες ΠΑΕ. Κακά τα ψέματα. Ποια να ‘ναι η τέταρτη ΠΑΕ που σήμερα είναι σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό; Η καμία. 

Άρα, με βάση τα παραπάνω, θα το ξαναπώ : Όποιος και από τους δύο είναι, θα είναι μια πολύ καλή επιλογή, από το… πάνω ράφι. Επιλογή μπαρουτοκαπνισμένη, που έχει δείξει καλά σημάδια.

Όποιος και από τους δύο είναι, θα αρθεί για να μείνει αρκετό καιρό, όχι μετά από λίγο να πάρει «πόδι» και έρθει κάποιος άλλος και πάει λέγοντας η ιστορία… Τι θα σημαίνει αυτό; Πρώτον, η ΠΑΕ γνωρίζει να ψωνίζει τον κατάλληλο για την συγκεκριμένη Παναχαΐκή. Δεύτερον, η Παναχαΐκή ως εταιρεία, ως οργανισμός παραγωγής θεάματος με στόχο και τις αγωνιστικές διακρίσεις, θα ευνοεί την αποδοτική συνεργασία με τον προπονητή.

Αυτός που θα προσληφθεί για να ξεκινήσει τη σαιζόν 2020-21 πόσους μήνες θα παραμείνει; Ο σοβαρός τζογαδόρος θα λάβει υπ’ όψιν τα πρώτα δείγματα γραφής των ημερών της διοίκησης Μπάρλου, τα οποία είναι σοβαρά, για κερδίσει.

Πριν κλείσω. Ακόμη μια απόδειξη ότι τα φροντίζει όλα μέχρι λεπτομέρειας, όχι ο πλάστης, η φύση. Ο Μπάρλος. Αποφάσισε η επιλογή του νέου σχεδίου για το λεωφορείο της ομάδας, να βγει σε ανοιχτή ψηφοφορία. Αφού ξέρει ότι πάσχει το προϊόν και θέλει πολλές ακόμα απόπειρες επιδιορθώσεις, για να πεις ότι κατασκευαστικά είναι ιδεώδες. Ότι δεν έχει κανένα κουσούρι. Έτσι λειτουργεί η κάθε θρησκεία και ιδεολογία. Και ο Γιώργος Μπάρλος, με τι μέχρι τώρα κινήσεις του, δείχνει πως η Παναχαΐκή για αυτόν ισοδυναμεί με θρησκεία.

Διαβάστε επίσης : Σιγουριά στη σιγουριά Μπάρλου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.