Μετά από 12 χρόνια, η ιστορική “Απογευματινή” κρεμάστηκε πάλι στα περίπτερα -Με εκδότη τον Γιάννη Κουρτάκη και διευθυντή τον Χρήστο Μουλίνο- Ευχές έστειλε ο Πρωθυπουργός

Το πρώτο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας κυκλοφόρησε το 1952, ενώ η κυκλοφορίας της σταμάτησε πριν 12 χρόνια.

Πλέον επανεκδόθηκε με αριθμό φύλλου 1. Η ιστορική εφημερίδα “Απογευματινή” επανακυκλοφορεί καθημερινές και Κυριακή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επανακυκλοφόρησε η Απογευματινή μετά από 12 χρόνια - Το πρώτο πρωτοσέλιδο

Σε ανάρτησή του ο Γιάννης Κουρτάκης αναφέρεται στην επανέκδοση, τους συνεργάτες του, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον διευθυντή του ομίλου Παραπολιτικά που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν λίγες ημέρες, Παναγιώτη Τζένο.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη για την επανακυκλοφορία της Απογευματινής

“Μετά από δώδεκα χρόνια μια ιστορική εφημερίδα επιστρέφει από σήμερα στα περίπτερα. Για όλους εμάς στον Όμιλο των Παραπολιτικών αποτελεί και χαρά, και τιμή αλλά κυρίως μεγάλη ευθύνη η επανακυκλοφορία τής Απογευματινής. Τα ξημερώματα βρέθηκα μαζί με αγαπημένους συνεργάτες (ανθρώπους που συμπορεύομαι χρόνια) στα πιεστήρια προκειμένου να πάρουμε το πρώτο φύλλο. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για όλους μας. Οφείλω ένα ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για να βρίσκεται στα περίπτερα η Απογευματινή. Τον αρχαίο φίλο μου και διευθυντή της εφημερίδας Χρίστο Μουλίνο που ανέχθηκε κυρίως το άγχος μου. Από σήμερα θέλω να μας κρίνετε αυστηρά. Όμως το βασικό θέλω να γίνουμε μια παρέα. Εσείς και εμείς.

Υ.Γ.: Χθες τα ξημερώματα στο Πιεστήριο έλειπε ο Τζένος. Από το Πιεστήριο, γιατί στο μυαλό μου, κυριαρχούσε κάθε δευτερόλεπτο”.

Διευθυντής έκδοσης είναι ο Δημήτρης Φραγκουλιώτης. Σύμβουλοι έκδοσης ο Μενέλαος Τασιόπουλος και ο Παναγιώτης Σιάνης. Αρχισυντάκτης πολιτικού ο Γιώργος Κατσίγιαννης, αρχισυντάκτρια ρεπορτάζ η Κλαίρη Τζωρτζάκη, αρχισυντάκτρια Διεθνών η Βίκυ Δέμου και αρχισυντάκτρια Καλλιτεχνικού η Ντονατέλλα Αδάμου. Art director η Ειρήνη Ματέρη.

Στο πρώτο φύλλο της νεάς εποχής της εφημερίδας ευχές δίνει μεταξύ άλλων και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ καλωσορίζει τη νέα προσπάθεια και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μπότση και πρώην εκδότης της εφημερίδας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.