Φλαμής “καρφώνει” Φωτήλα, επευφημεί Φαρμάκη

Φλαμής “καρφώνει” Φωτήλα, επευφημεί Φαρμάκη

Δεν πρόλαβε ο Ιάσων Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, να τεθεί υπέρ της κατάργησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάτρας, όπως ήδη έχει ανακοινώσει η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και λάβρος ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής τον επαναφέρει στην τάξη.

Ο Ι. Φωτήλας, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι «η χώρα μας δεν έχει ανάγκη από άλλη μία, την τέταρτη, Νομική Σχολή αυτή τη στιγμή. Τα στοιχεία άλλωστε αποδεικνύουν το γιατί: Από τους 840 περίπου Δικηγόρους της Πάτρας οι μισοί κάνουν από 1 μέχρι 5 παραστάσεις το χρόνο! Τι παραπάνω λοιπόν θα συνεισέφερε μία τέταρτη Νομική Σχολή;». 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ο Κωνσταντίνος Φλαμής τον “κάρφωσε” με ένα post στο facebook , στο οποίο γράφει: «Μόλις θυμήθηκα το διαφημιστικό του Ιάσωνα Φωτήλα για τις εκλογές! Αυτός ο κατά τα άλλα φίλος μου βουλευτής έλεγε “αχαιός με πάθος”! Νομίζω ότι μετά τα όσα είπε για τη Νομική θα πρέπει να το αλλάξει! Οι Αχαιοί αηδιάζουν με την στάση του (στο συγκεκριμένο και μόνο θέμα)!».

Από την άλλη, όμως, τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, που είναι υπέρ της ίδρυσης της, τον συγχαίρει για την στάση του:

«Ευτυχώς που ο τόπος γεννά ανθρώπους που “λογαριάζουν” τον τόπο! Και όχι μόνο πολιτικούς που βάζουν την καρέκλα… πάνω από την Αχαϊα και την Πάτρα. Μπράβο κύριε Περιφερειάρχα! ».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.