Φλαμής «καρφώνει» τους πάντες, εξαιρεί Πελετίδη – Για το τρένο στην Πάτρα

Φλαμής «καρφώνει» τους πάντες, εξαιρεί Πελετίδη - Για το τρένο στην Πάτρα

Προς ακύρωση φαίνεται ότι οδεύει η υπογειοποίηση του τρένου στην Πάτρα, μετά και τις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή κατά την ακρόαση των νέων προέδρων σε ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η διαφαινόμενη, πλην απροόπτου, αρνητική εξέλιξη αυτή δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον δημοσιογράφο Κώστα Φλαμή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε νέα ανάρτηση του σήμερα στο facebook, o γνωστός δημοσιογράφος δε δίστασε να τα βάλει κατά πάντων (Νεοδημοκρατών, Συριζαίων, Πασόκων). Έκανε, πάντως, ονομαστική αναφορά για τον Πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του ΟΣΕ, Κ. Σπηλιόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτόν που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚοι για περιφερειάρχη».

Ενώ από την κριτική του εξαίρεσε μόνο τον “κόκκινο” δήμαρχο, λέγοντας πως “ευτυχώς που στην Πάτρα υπάρχει ο Πελετίδης, που θα υψώσει ανάστημα”

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κωνσταντίνος Φλαμής :

“Ο Καραμανλής έχοντας δίπλα του τον Σπηλιόπουλο (αυτόν που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚοι για περιφερειάρχη) τάχθηκε υπέρ της επίγειας διέλευσης του τρένου. Με την αιτιολογία ότι… δεν υπάρχουν μελέτες και χρήματα (γνωστή η καραμέλα από όλους τους κυβερνώντες).

Δεν μας ενδιαφέρουν οι προηγούμενοι και οι επόμενοι. Μας ενδιαφέρει να γίνει το έργο. Στα Σεπόλια έκαναν 3 χλμ υπογειοποιηση. Ας κάνουν στην Πάτρα 5,5. Αν θέλουν… τα βρίσκουν τα χρήματα. Ευτυχώς που στην Πάτρα υπάρχει ο Πελετίδης που θα υψώσει ανάστημα. Ευτυχώς. Γιατί αν κρίνω από όσα γράφουν… πάλι διχασμένη είναι η πόλη Οι Νεοδημοκράτες θα λένε τα δικά τους, οι Συριζαίοι τα δικά τους κλπ κλπ. Και θα υψωθεί τείχος 3 μέτρων από το Ρίο μέχρι τον Άγιο Διονύση. ΠΑΤΡΙΝΟΙ! Ετοιμαστείτε γιατί θα χτίσουν τείχος ή να βάλουν συρματοπλέγματα από το Ρίο μέχρι τον Αγιο Διονύση. Και σε δεύτερη φάση από τον Άγιο Διονύση μέχρι το νέο λιμάνι. Αυτές είναι οι προδιαγραφές ενός ηλεκτρικού τρένου. Τείχη. Όπως συμβαίνει στο εξωτερικό. Μόνο που σε πόλεις του εξωτερικού…. δεν κατασκευάζουν τις γραμμές του τρένου παράλληλα προς τη θάλασσα. Έχουν μυαλό! Περισσότερο από το δικό μας. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ των μελετών και των χρημάτων. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. Το θέμα είναι να μην καταστραφεί η πόλη”.

Διαβάστε επίσης : «Tο πήδημα στα χέρια των Πατρινών»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.