Φλαμής για τον Τούρκο ηθοποιό: “Δεν υπάρχει θέμα”

Τζαν Γιαμάν - Κωνσταντίνος Φλαμής

Μεταξύ αυτών, γνωστών και αγνώστων, που τοποθετήθηκαν για την “άσεμνη” χειρονομία του Τούρκου πρωταγωνιστή της σειράς «Φτερωτός θεός» Τζαν Γιαμάν στην Ακρόπολη, ήταν και ο πατρινός δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Φλαμής. Θεωρεί πως “κάποιοι θέλησαν να δημιουργήσουν θέμα… χωρίς να υπάρχει θέμα”,  καταλήγοντας τον συλλογισμό του ότι “δεν είναι βλάκας”.

Έγραψε αναλυτικά στο facebook :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Σήμερα κυκλοφόρησε και το δεύτερο καρέ από την φωτογραφία. Υπάρχει βέβαια και βίντεο που δείχνει όλη την κίνηση! Κάποιοι θέλησαν χθες να δημιουργήσουν θέμα… χωρίς να υπάρχει θέμα! Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όσα λέμε και γράφουμε στο διαδίκτυο. Και να μην προβαίνουμε σε ανθρωποφαγία, ακόμη και αν αυτός ο κυριούλης που έχει κατακτήσει…. το μισό γυναικείο πληθυσμό της χώρας είναι Τούρκος. Ελπίζω αυτοί που του γραψαν το μακρύ τους και το κοντό τους… να μην ζήλευαν! χαχαχα! Και πραγματικά να την “πάτησαν”! Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε….ας μην τα επαναλαβουμε! Αλλά ρε παιδιά! Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να κάνει κωλοδάκτυλο στην Ελληνική σημαία στην Ακρόπολη όταν τον ακολουθούν δέκα κάμερες! Μόνο ένας βλάκας! Και αυτός αν κρίνω από το βιογραφικό του και τα πτυχία του…. δεν είναι βλάκας!

Διαβάστε επίσης : Φλαμής «καρφώνει» τους πάντες, εξαιρεί Πελετίδη – Για το τρένο στην Πάτρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.