Τι θα συμβεί με την νύχτα και την εστίαση;

Τι θα συμβεί με την νύχτα και την εστίαση;

Σε κάθε τι, υπάρχει, η αρχή, η μέση και το τέλος. Έτσι και με τα μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης κατά του κορωνοϊού. Οι κρατικοί ειδήμονες λένε πως είμαστε στο τέλος της αρχής. Δηλαδή, κάπου στη μέση. Η διαδικασία άρσης των μέτρων, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα τους, θα γίνει σταδιακά, ήσυχα και ελεγχόμενα.

Άρα, η επαναφορά στην κανονικότητα θα είναι βήμα προς βήμα και αυτό προβλέπεται να συμβεί -πιθανότατα- από τις 11 Μαΐου….εφόσον όλα πάνε καλά. Σε πρώτη φάση, θα ανοίξουν σιγά σιγά τα σχολεία, θα βγουν τα γρήγορα τεστ και όσοι δεν έχουν νοσήσει, θα πάνε κανονικά στη δουλειά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο ερώτημα, τώρα, “Τι θα συμβεί με την νύχτα και την εστίαση;” για να απαντηθεί, δεν χρειάζεται κανείς να έχει… απόκρυφη ενημέρωση. Ούτε βαθιά γνώση στο αντικείμενο.

Το TsipasBlog θα αναφέρει το πιο πιθανό «σενάριο», που έχει πέσει στο τραπέζι :

  • Οι επιχειρήσεις που έχουν τραπέζια (καφετέριες, εστιατόρια, μπουζούκια) ναι θα ανοίξουν, αλλά με την προϋπόθεση να υπάρχει απόστασή ενός μέτρου μεταξύ τους.
  • Σχετικά με τα ..ορθάδικα (κλαμπ, μπαράκια) ακούγεται έντονα ότι θα καταργηθούν. Προς το παρόν, βεβαία, μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο, οπότε τότε θα ανοίξουν όλα. Γιατί σου λέει ότι υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσει ο ένας με τον άλλον.

Σε αυτό, σίγουρα, θα αντιδράσουν έντονα οι Μυκονιάτες. Σε κάθε περίπτωση, παίζονται πολλά μεγάλα θέματα και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Αλλά η νύχτα γενικώς θεωρώ πως θα έχει μεγάλα πρόβλημα. Γιατί και λεφτά δεν θα υπάρχουν και ο κόσμος θα φοβάται να καθίσει σε απόσταση αναπνοής από τον άλλον.

Τέλος πάντων, μη λέμε πολλά, η προσωπική μου πρόβλεψη είναι πως η φετινή χρονιά ουσιαστικά θα πάει χαμένη. Πρέπει να περιμένουμε να βγούμε οριστικά από το τούνελ από το …2021. Εκτός και αν το εμβόλιο βγει νωρίτερα, που δεν το βλέπω.

Διαβάστε επίσης : Τέλος εποχής για τραγουδιστές-star…Έκτος κι αν…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.