Στο ίδιο έργο θεατές με την Καλλιμάνη, που μπαίνει στα…βαθιά

Ιουλία Καλλιμάνη

Οι μεγάλες αδυναμίες δεν κρύβονται. Και για τον Τάκη Καρρά, τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή, πρώην ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στη Χαλκίδα και νυν μάνατζερ πολύ γνωστών τραγουδιστών, η Ιουλία Καλλιμάνη ανήκει σε αυτή τη κατηγορία. Έτσι εξηγείται, λοιπόν, που ταξίδεψε χθες στο Βόλο, για να την απολαύσει επί σκηνής του Premiera Live, που επί 6 μήνες σαρώνει στην κυριολεξία.

Και επειδή, όπως είπαμε, η Καλλιμάνη είναι μεγάλη αδυναμία για τον Καρρά, έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα με μερικούς μόνο μήνες νωρίτερα, τότε που την είχε ξαναεπισκεφτεί. Τι, δηλαδή; Την περιέλουσε με πάρα πολλά λουλούδια, όταν αυτή κάθισε δίπλα του. Το Tsipasblog.gr εξασφάλισε σε βίντεο την συγκεκριμένη σκηνή, το οποίο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και κάπως έτσι, ήταν θέμα χρόνου η νεαρή τραγουδίστρια να μπει στο “στόχαστρο” των μεγάλων επιχειρηματιών της αθηναικής νύχτας. Μπαίνει στα βαθιά, αφού, όπως εγκύρως πληροφορούμαι, τελειώνει από το Βόλο την επόμενη εβδομάδα και καπάκι ετοιμάζεται για Fragelico.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.