Σοκ στα ΜΜΕ από το κλείσιμο του Sport24 Radio 103,3

Σοκ στα ΜΜΕ από το κλείσιμο του Sport24 Radio 103,3

Η είδηση πως ο ραδιοφωνικός αθλητικός σταθμός Sport24 Radio 103,3, εν μέσω πανδημίας ανέστειλε τη μετάδοση του προγράμματός του και ότι πλέον θα παίζει μόνο μουσική, είναι κάτι που με δυσαρέστησε ιδιαιτέρως. Άλλωστε, η αλήθεια είναι ότι συχνά-πυκνά είχα το ελεύθερο να βγαίνω μέσα από την συχνότητα του. Και, πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργίου, “Κάνε παιχνίδι”, που σχολιάζαμε την νυχτερινή και αθλητική επικαιρότητα. Ωστόσο, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Τα δυσάρεστα νέα γνωστοποίησε ο διευθυντής του σταθμού, Παντελής Διαμαντόπουλος. Με έκτακτη παρέμβασή που έκανε στην εκπομπή των Παντελή Βλαχόπουλου και Βαγγέλη Αρναούτογλου, είπε πως ελλείψει αθλητικής δράσης, δεν μπορεί ο σταθμός να συνεχίσει τη λειτουργία του και αυτή θα σταματήσει από τις 12 το βράδυ και θα παίζει πλέον μόνο μουσική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν διευκρινίστηκε αν θα επανέλθει, όταν θα επανέλθει και η αγωνιστική δράση, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, βάσει των πληροφοριών που υπήρχαν τις τελευταίες μέρες. Στο συγκεκριμένο αθλητικό ραδιόφωνο εργάζονται 35 άνθρωποι, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί, οι οποία αυτή την ώρα δεν ξέρουν τι θα γίνει αφού δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα απολύσεις.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.