Ρίχνονται στο παιχνίδι

Ρίχνονται στο παιχνίδι

Τους περιμένουν πολλοί. Κι εκείνοι δείχνουν ετοιμοπόλεμοι να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του ονόματος τους. Μα πολύ περισσότερο του κόσμου τους, που απαιτεί υψηλή καλλιτεχνική και μουσική κατάρτιση, ήθος και προσαρμοστικότητα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την άνεση και την ασφάλεια που τους προσφέρει το «VOGUE» Club, το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, συμφερόντων Μπερτάκη-οικογένειας Ποζίδη, που σε πολλά σημεία της θυμίζει το Fantasia στην Παραλιακή της Αθήνας, δημιουργούν το ιδανικό κλίμα για να κάνουν τη διαφορά. Να καταφέρουν να ξεχωρίσουν από τους ανταγωνιστές τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης και οι Onirama συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις πρόβες, χωρίς τεχνικά προβλήματα και «στραβές» μέχρι τώρα. 

Όσοι τους παρακολουθούν, μου μετέφεραν, ως κορυφαίο σημείο του προγράμματος, τα ντουέτα, αλλά και μια μοναδική χημεία μεταξύ τους.

Tην Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου το ξεκίνημα…και ήδη βρίσκονται στη πανέμορφη πρωτεύουσα του βορρά αρκετοί από τους συνεργάτες του Μπερτάκη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.