Προπόνηση κάνει το Tokyo

Προπόνηση κάνει το Tokyo

Είμαι blogger. Παρακολουθώ, λοιπόν, τον γνωστό επιχειρηματία της νύχτας σαν άνθρωπος των media. Ο πολιτικός συντάκτης και ο αθλητικογράφος, ο κοινοβουλευτικός ρεπόρτερ και ο παρουσιαστής ειδήσεων αλλιώς βλέπουν και ζυγίζουν τον Βουτυράκο. Εγώ, ο blogger είμαι πολύ κοντά στo Tokyo του πολυμήχανου συνεχιστή του Caramela, ναι, αυτόν τον παλαιάς κοπής άντρα Βουτυράκο.

Ο άνθρωπος κάνει προπόνηση, ολοφάνερο είναι. Η συνεργασία με την Ζευγαρά, οι ταλαντούχοι Djs on the decks και τα πιο φανταστικά Dance Shows που βλέπουμε φέτος στο Tokyo Theater Athens, είναι “προετοιμασία” και για άλλες μπίζνες στη συνέχεια. Μπίζνες με επεκτατικές βλέψεις, τις οποίες πρόθυμος είναι να αναλάβει να διεκπεραιώσει ο Βουτυράκος. Για πάρτη του και για πάρτη αυτών που τόσα χρόνια τον στηρίζουν και τον πιστεύουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό κοζάρω εγώ ο blogger για τις προθέσεις του Βουτυράκου. Αυτός κάνει παιχνίδι για να ξεπεράσει τα στενά όρια της ελλαδικής νύχτας, όχι για λόγους επικοινωνίας. Όχι για να κάνει μια επίδειξη προσωπικής πυγμής. Ό,τι κερδίσει με το “αποτύπωμα” της Ζευγαρά και των υπολοίπων φετινών project ο Βουτυράτος, θα το χρησιμοποιήσει για να ..παγκόσμιος παίκτης. Αυτό λέω και δεν μου το βγάζεις από το μυαλό.

Το είπα σε προηγούμενο άρθρο μου, ότι “Συμφώνησε να δώσει το brand του μαγαζιού του, που έστησε με τα ίδια του τα χέρια, πριν περίπου δύο χρόνια, σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μονακό και Ντουμπάι” Κι είχα δίκαιο. Αυτό έδειξε το πρώτο διήμερο, διότι έχει μεγάλα όνειρα, ούτε διότι το επιτάσσουν τα δικά του συμφέροντα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.