Νυχτερινό κέντρο της Αθήνας επεκτείνεται διεθνώς, με το βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία

Νυχτερινό κέντρο της Αθήνας επεκτείνεται διεθνώς, με το βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία

Η νύχτα είναι ταξική κοινωνία. Ένας κόσμος, σταθερά και ακλόνητα, με μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές. Κι αυτή η διαχρονική ισορροπία δυνάμεων στη μακράν δημοφιλέστερη συνήθεια εδώ και δεκαετίες των Ελλήνων, που την είπαν και πουτάνα, έχει πάντα δύο όψεις.

Πράγματι, στη νύχτα ο μεγάλος παίκτης, αυτός που στο στοιχείο του είναι πρώτος και μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού, που κερδίζει τίτλους, παραμένει μεγάλος και διατηρεί την αίγλη του, ακόμα και σε περίοδο παρακμής. Απεναντίας, στην εξαίρεση του κανόνα, στην αναλαμπή του μικρού παίκτη, όταν αυτός μεγαλώσει τα κυβικά του, μέσα από μια σπουδαία διάκριση, δεν μεγαλώνει την επιρροή του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ακαδημαϊκού τύπου κουβέντα με αφορμή τo Tokyo Theater Athens, το οποίο ετοιμάζεται να αλλάξει κλάση. Από ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο της αθηναϊκής νύχτας, πολύ πιθανόν να γίνει παγκόσμιο, με παρουσία πλέον και εκτός των εθνικών συνόρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tsipasblog.gr, ο Γιάννης Βουτυράκος συμφώνησε να δώσει το brand του μαγαζιού του, που έστησε με τα ίδια του τα χέρια, πριν περίπου δύο χρόνια, σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μονακό και Ντουμπάι. Στο πλαίσιο αυτό, όπως λένε οι γνωρίζοντες, θα παρουσιαστεί στο κοινό η μεγαλύτερη κατασκευή σε led matrix που έγινε ποτέ σε μαγαζί αντίστοιχου ύφους. 

Έτσι, λοιπόν, φέτος το Tokyo δεν θα λειτουργήσει απλά πάνω στη φιλοσοφία ενός νυχτερινού κέντρου, αλλά θα είναι φυσικά κάτι πολύ παραπάνω. Θα αποτελέσει πρότυπο και πηγή έμπνευσης για το design, τα show και τα οπτικοακουστικά εφέ του.

Οπότε, άνετα θα μπορείς να το πεις και σαν πρότυπο εκθεσιακό κέντρο. Να παίρνουν καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες οι νέοι επιχειρηματίες, για το πως να φτιάχνουν τα μαγαζιά τους.

Συμπέρασμα : Η νύχτα παγκοσμίως θέλει τον Έλληνα της, όπως και στο φαγητό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.