Περί Παναχαΐκής και Μακρίδη

Ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής, Aπόστολος Μακρίδης

Μάθαμε ότι η Παναχαΐκή βρήκε προπονητή, αυτό που δεν γνωρίζουμε, και δεν πρόκειται να το μάθουμε αν δεν περάσουν κάποιες εβδομάδες, είναι αν ο νέος βρει την Παναχαΐκή… Αν ο νέος προπονητής και η Παναχαΐκή θα… συναντηθούν, θα κολλήσουν να το πούμε λαϊκά, ώστε να ωφελήσει ο γάμος τους και τις δυο πλευρές. Έτσι είναι. Το ζητούμενο είναι και οι δυο οι πλευρές να πάρουν ό,τι μπορεί να δώσει η μια πλευρά στην άλλων. Η Παναχαΐκή περιμένει να ξαναβρεί τον αγωνιστικό εαυτό της, αλλά και ο νέος τεχνικός να πάρει πόντους και να βελτιώσει το βιογραφικό του με την παρουσία του στην ομάδα της Πάτρας.

Ποιος είναι ο Aπόστολος Μακρίδης. Αυτός που είναι. Δηλαδή; Ο σούπερ προπονηταράς ή απλά ένας μέτριος στη δουλειά του. Δηλαδή; Ο απόλυτος πετυχημένος Μακρίδης πιθανόν να αποτύχει πανηγυρικά στην Παναχαΐκή. Ο αμφισβητούμενος Μακρίδης πιθανόν να γράψει Ιστορία στην Παναχαΐκή. Και τα δυο είναι στο πρόγραμμα. Συμβαίνουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ομάδα παίρνει από τον προποπονητή, αλλά και του δίνει. Ο προπονητής παίρνει από την ομάδα, αλλά και της δίνει. Και η αποτελεσματικότητα σ’ αυτό το νταραβέρι εξαρτάται από το σε ποιο βαθμό οι δυο πλευρές απέκτησαν χημεία, και το σπουδαιότερο κατά πόσο η μια πλευρά πιστεύει στην άλλη.

Αντιληπτό ότι είναι πρόωρο να μιλήσει κανείς για την περίπτωση Παναχαΐκή- Μακρίδη. Η κουβέντα είναι ακαδημαϊκή και ταιριάζει στο ξεκίνημα κάθε καινούργιας συνεργασίας ΠΑΕ- προπονητή.

Διαβάστε ακόμα: Ο ΣΠΟΡ ΦΜ Πάτρας για τον Καλογερόπουλο «Πρέπει να πάρει αποφάσεις»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.