Μιλάς για Καλλιμάνη; Ο δρόμος είναι ένας!

Μιλάς για Καλλιμάνη; Ο δρόμος είναι ένας!

Μια εμφάνιση δεν κρίνει τίποτα. Και κανέναν. Τραγουδιστές και επιχειρηματίες. Ούτε ένα, ούτε δυο εμφανίσεις αποτελούν κριτήριο για την αξία και την προσφορά στη νύχτα. Λάθος! Από μία μονάχα εμφάνιση, μάλιστα πριν αυτή γίνει, βγαίνει συμπέρασμα αν πρόκειται να το υπογράψει δημοσιογράφος. Κριτικός, έμπειρος και δοκιμασμένος αναλυτής της πλάκας, αντάξιος να δώσει τίτλο σε πρωτοσέλιδο.

Γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Ιουλία Καλλιμάνη. Δίνει τις εξετάσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της νύχτας στο Βόλο. Άριστα βαθμολογείται η τραγουδίστρια. Η πετυχημένη πορεία με τις συνεχόμενες “ζημιές” σε λουλούδια, που πραγματοποιεί στο νυχτερινό κέντρο του Βαγγέλη Αναστασόπουλου, σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Η Καλλιμάνη θα κριθεί τώρα, από εδώ και στο εξής. Δηλαδή; Ε, αφού κάνει ζημιές κάθε βράδυ, αφού πετυχαίνει αυτό που δεν μπορούν τα υποτιθέμενα μεγάλα ονόματα, σίγουρα είναι θέμα χρόνου να την “βουτήξουν” τα μεγαλύτερα ψάρια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιο είναι το θέμα; Η μεταγραφή της Ιουλίας Καλλιμάνη σε ένα επιχειρηματία, που έχει πραγματική, άμεση επιρροή στις δραστηριότητες του και μπορεί να την πάει στο επόμενο επίπεδο. Πόσοι είναι αυτοί ; Δηλαδή, που θα βάλουν τα λεφτά του, που θα τα επενδύσουν στην ανώνυμη εταιρεία “Καλλιμάνη” για να κερδίσει αύριο. Τέτοιοι επιχειρηματίες στη νύχτα σήμερα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Υπάρχουν, όμως, έστω και λίγοι. Για παράδειγμα ο Μπερτάκης, ο Παπαγεωργίου, ο Βουτυράκος, που αν θελήσουν, για να γίνει δική τους, για να την κάνουν πρώτη, μπορούν να την ζητήσουν από τον Ανδρέα Γιατράκο (Sonar Music).

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.