Παρασκήνιο Νύχτα-Πάει πίσω το μεγαλεπίβολο πρότζεκτ του Ρέμου στην Πειραιώς;

Αντώνης Ρέμος

H είδηση πρωτογράφτηκε στις 24 Ιανουαρίου από το tsipasblog.gr. Προ κορωνοϊού, δηλαδή, και, αναμενόμενα, στα καλλιτεχνικά στέκια έκανε πάταγο. Μετά από 23 χρόνια, ο Αντώνης Ρέμος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον όμιλο Παπαθεοχάρη (η αρχή είχε γίνει το ’97 στο Diogenis Pallas) και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον όμιλο Μαροσούλη.

Και φυσικά ο Ρέμος έθεσε συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να προχωρήσει. Εκτός του ότι θα δουλεύει πια με ποσοστά επί των κερδών και θα έχει την μερίδα του λέοντος στην γκαρνταρόμπα (λουλούδια) συμφωνήθηκε το νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς, που είναι μεγάλης χωρητικότητας, να ανακαινιστεί εκ βάθρων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tsipasblog.gr, εν μέσω κορονοϊού προχωρά κανονικά το μεγαλεπήβολο project. Ωστόσο, ο συνάδελφος Νάσος Γουμενίδης, έχει τις αντίθετες από μένα πληροφορίες, αφού στο blog του, το nassosblog.gr, σε σxετικό ρεπορτάζ, γράφει πως πάει πίσω.

Και εξηγεί τον λόγο : 

“Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση στη νύχτα, που δεν χωρούν περιθώρια αποτυχίας. Και ενώ οι συζητήσεις συνεχίζονται στο παρασκήνιο για το με πιο γυναικείο όνομα τελικά θα συνεργαστεί, οι εμφανίσεις θα πάνε στην καλύτερη περίπτωση τις γιορτές του 2020.

Καθώς υπάρχει και ισχυρό ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του ’21. Δεν μπορεί ένα τέτοιο σχήμα να λειτουργήσει με 4αρια τραπέζια διασκορπισμένα σε απόσταση του 1,5 μέτρου το ένα από το άλλο, ούτε με πλεξιγκλας πάνω στην πίστα, ούτε βέβαια και χωρίς γαρύφαλλα.

Έτσι το πρότζεκτ πάει πίσω, υπό την προϋπόθεση πάντα να έχει περάσει και το αναμενόμενο δεύτερο κύμα του ιού”.

Διαβάστε επίσης : Η επιβεβαίωση του TsipasBlog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.