Ψάχνει το «μπαμ» με Ρέμο ο Ματσίκας!

Ψάχνει το «μπαμ» με Ρέμο ο Ματσίκας!

Μπορεί ο Ματσίκας να έχει επικεντρωθεί, σχεδόν αποκλειστικά, στην Πάολα, όμως δεν σημαίνει αυτό πως δεν εξετάζονται και άλλες λύσεις από τον ιδιοκτήτη του “Έναστρον”, που να αφορούν το έμμεσο μέλλον.

Όπως αποκαλύπτει το πάντα καλά πληροφορημένο Tsipasblog.gr, επιδιώκει να κάνει το απόλυτο “μπαμ” της νύχτας. Να κάνει δηλαδή δικό του τον Αντώνη Ρέμο, ώστε να τραγουδήσει στο μαγαζί του μετά τις γιορτές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θυμίζω ότι στο παρελθόν έχουμε γράψει πως ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής θα ξεκινήσει τη σεζόν -και πάλι- από τη Θεσσαλονίκη και τη “Πύλη Αξιού”, ανανεώνοντας έτσι την αδελφική συνεργασία του με τον Βασίλη Γκόγκο.

Για το αμέσως επόμενο επαγγελματικό βήμα του, που θα “κατηφορίσει” στην Αθήνα, επικρατεί ατμόσφαιρα μυστηρίου! Πολλά ακούγονται και διαδίδονται, από την αρχή του καλοκαιριού, ως πιθανότητες, με τελευταίο σενάριο αυτό περί πιθανής σύμπραξης των δυνάμεων του με τον Κώστα Ματσίκα.

Ο χρόνος θα δείξει.

Διαβάστε ακόμα στο tsipasblog.gr : Οι 3 -πιο πιθανές- λύσεις που εξετάζει ο Ματσίκας για την Πάολα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.