Οι 3 -πιο πιθανές- λύσεις που εξετάζει ο Ματσίκας για την Πάολα

Κώστας Ματσίκας-Παολα

Το σίριαλ συνεχίζεται. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, κάτι ανακοινώσιμο στην Πάολα. Αυτό που υπάρχει είναι μόνον ότι ψάχνει λύσεις ο Κώστας Ματσίκας. Πρωτίστως, με ποιόν, ποια, ακόμη και ποιους θα την “παντρέψει” και, δευτερευόντως, τον χώρο που θα την φιλοξενήσει.

Στην προσπάθεια του ιδιοκτήτη του “Έναστρον, να βάλει κάτι “πολύ δυνατό” δίπλα στην κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια, έκανε πρόταση στον Πάνο Κιάμο. Όμως, όπως το είχαμε προβλέψει, αυτός δεν θα ενέδιδε, αφού ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Τους είχε ενημερώσει πως του ήταν δύσκολο να πάει κάτω από την Πάολα. Και κάπως έτσι, μετά κατέληξε στον Παπαγεωργίου (Fever).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Νωρίτερα, βέβαια, είχε προηγηθεί ένα ακόμη αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του “Tsipasblog.gr”, ότι δεν είναι καθόλου σίγουρη η συμφωνία με τον Κουρκούλη (Διαβάστε ΕΔΩ)

Από ‘δω και πέρα, τα δεδομένα έχουν ως εξής :

  • Δεν αποκλείσω…  το “Έναστρον” να μείνει κλειστό, προς το παρόν, καθώς δε βγαίνει σχήμα που να του κάνει του Ματσίκα.
  • Ίσως πάλι να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για να «ενωθεί” με την Βανδή.

Επιπροσθέτως, άλλη πηγή μου αναφέρει ότι εξετάζεται και ..άλλη λύση, τύπου «η Πάολα να πορευτεί μόνη της». Το plan G, λοιπόν, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, προβλέπει να “μετακομίσει” στην ανακαινισμένη «Ακτής Πειραιώς». Στο άλλο κέντρο του Ματσίκα, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το “Έναστρον. Και, μάλιστα, χωρίς να έχει συγκάτοικο.

Η μοναδική σημαντική εκκρεμότητα, που ζητάει λύση στην προκείμενη περίπτωση, είναι ο Σωκράτης Μάλαμας. Καθώς, όπως έχω γράψει σε ανύποπτο χρόνο, είχε συμφωνήσει με Ματσίκα να βρίσκεται στην “Ακτή”.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, επειδή, πρόκειται για επιχειρηματία Α Εθνικής ο Ματσκίας, σίγουρα κάπου θα έχει κρυμμένα χαρτιά. Οπότε, δεν υπάρχει ανησυχία.

Διαβάστε ακόμα στο Tsipasblog : Αποκαλυπτικό-Πάολα : Η ακύρωση της Θεσσαλονίκης, ο Ρέμος, ο Ποζίδης και η «πολιορκία» του Μαρασούλη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.