Ο Νικολόπουλος βάζει στο παιχνίδι την Παναχαΐκή

Ο Νικολόπουλος βάζει στο παιχνίδι την Παναχαΐκή

To είπα και το έγραψε πρώτος :

“Άσε τι διατυμπανίζουν οι της πλάκας ρεπόρτερ, που, ως συνήθως, είναι εκτός πραγματικότητας. Ο Τσίπας λέει ότι με δήμαρχο Πατρέων τον Νίκο Νικολόπουλο, ο Κουνάβης θα ξαναμπεί γερά στο κόλπο της αναζήτησης επενδυτή στην Παναχαΐκή. Από πού βγαίνει αυτό;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αποκάλυψη. Ο Κουνάβης σε καθαρά προσωπική επαφή με τον Νικολόπουλο, έχει πάρει το “μήνυμα”. Ο γέροντας έχει “δεσμευτεί” και με το μισοχαμόγελο του έδωσε να καταλάβει στον ναυτιλιακό πράκτορα ότι μαζί θα βρουν άμεσα λύση”.

Η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Κουνάβη :

“Aν εκλεγεί δήμαρχος Πατρέων ο Νίκος Νικολόπουλος, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και θα ηγηθεί ο ίδιος ο κ. Νικολόπουλος της εκστρατείας για να βρεθεί ο πιο κατάλληλος επιχειρηματίας για την ΠΑΕ”.

Ο Αχαιός ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας, όμως, δεν έχει μιλήσει ακόμη. Πότε θα μιλήσει; Το tsipas blog, λοιπόν, έμαθε πως θα τοποθετηθεί επί του θέματος, που «καίει» τους οπαδούς των «ροσονέρι», σε αμέσως επόμενη ομιλία του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.