Ο Θέμης τέλος (για δεύτερη φορά) από τον Σπυρίδωνα- Όλο το ρεπορτάζ-βόμβα στο TsipasBlog

Ο Θέμης τέλος (για δεύτερη φορά) από τον Σπυρίδωνα- Όλο το ρεπορτάζ-βόμβα στο TsipasBlog

θυμάστε ποιους ανακοίνωσα για το σχήμα του Νίκου Σπυρίδωνα, για το μαγαζί του, το North (πρώην Εμπατή), που ήταν να κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου ; Τους Θέμη Αδαμαντίδη-Αγγελική Ηλιάδη & Πάνο Καλίδη (ΕΔΩΕΔΩ)

Ε, λοιπό, τον θέμη ξεχάστε τον. Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το tsipasblog.gr, εντελώς ξαφνικά και απρόοπτα λύθηκε η συνεργασία του έμπειρου επιχειρηματία με τον κορυφαίο εν ζωή λαϊκό τραγουδιστή, που όμως σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έχει χαρακτηριστεί από συναδέλφους του ως “προβληματικός” χαρακτήρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προσέξτε όμως. Οι υπόλοιποι δύο (Ηλιάδη-Καλίδης) παραμένουν στις θέσεις τους και περιμένουν από ώρα σε ώρα, να τους ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Αδαμαντίδη. Ο οποίος, σύμφωνα με τις πάντα έγκυρες πηγές μου, θα είναι ισάξιος ή στην ιδανικότερη περίπτωση ακόμη και καλύτερος. Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον θα δείξει.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να θυμίσουμε, έτσι για την ιστορία, πως o Θέμης Αδαμαντίδης επέστρεψε στον Νίκο Σπυρίδωνα, αμέσως μετά τις όχι και τόσο επιτυχημένες ανοιξιάτικες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη. Και λέγοντας Σπυρίδωνας, τον είχε “παρατήσει” πέρυσι, μάλιστα εν μέσω σεζόν, για να πάει σε άλλο νυχτερινό κέντρο (τουλάχιστον αυτό είχε γραφτεί στη συντριπτική μερίδα του εγχώριου μουσικού τύπου και όχι μόνο )…

Μετά απ’όλα αυτά, προβλέπω πως (πολύ) δύσκολα να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους στο μέλλον. Μπα, απίθανο…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.