Και αλλά μαγαζιά-γωνία, που άλλο δηλώνουν και άλλο είναι

Και αλλά μαγαζιά-γωνία άλλο δηλώνουν και άλλο είναι

Μερικές μέρες μετά την άγαρμπη απομάκρυνση του Σεραφείμ Κοτρώτσου, οι φήμες που κυκλοφορούσαν επιβεβαιώθηκαν, και το ραδιόφωνο του Ομίλου Μάρη έβαλε λουκέτο, ως ενημερωτικός σταθμός.

Από τη συχνότητα θα παίζουν πλέον μόνο τραγούδια, με τον σταθμό να αποκτά αμιγώς μουσικό χαρακτήρα, μετά από σχετικές πιέσεις του ΕΣΡ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προσέξτε πάντως τι «βγήκε στο φως της δημοσιότητας». Ο συγκεκριμένος σταθμός, το news247, ο οποίος εδώ και χρόνια ήταν ενημερωτικός, απασχολούσε 50 άτομα και στους παροικούντες τη μιντιακή και πολιτική Ιερουσαλήμ ήταν κοινό μυστικό ότι υποστήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ, έκλεισε για άλλο λόγο. Όταν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αποκάλυψε ότι, στην ουσία, αυτό το ραδιόφωνο (news247) λειτουργούσε παράνομα.

Είχε άδεια για μουσικό ραδιόφωνο και ο ιδιοκτήτης του, Δημήτρης Μάρης, το είχε μετατρέψει σε ενημερωτικό.

Δεν είναι ο μόνος, όμως. Όπως έμαθε το tsipasblog.gr, στη λίστα βρίσκονται και άλλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, που μάλιστα θεωρούνται μαγαζιά– γωνία, που άλλο δηλώνουν και άλλο είναι.

Τα υπόλοιπα, σε λίγες ημέρες.

Μείνετε συντονισμένοι!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.