Οι Nortenos σε επαναστατικό πυρετό με τον Καλογερόπουλο

Οι Nortenos σε επαναστατικό πυρετό με τον Καλογερόπουλο

Οι «οργανωμένοι» οπαδοί της Παναχαΐκής τα πήραν στο κρανίο από τα δήλωση του Σάκη Καλογερόπουλου ότι η ομάδα δεν είναι μαγαζί γωνία. Έχουν φάει στη μάπα οβίδες και ρουκέτες και πυραύλους στον πόλεμο των εντυπώσεων, μάλλον στον πόλεμο άστρων, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορούν να το δεχτούν.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνουν γιατί κατέχει μια ομάδα που -όπως λένε- δεν εκτιμά. Για αυτό και οι “Nortenos Patras” προέβησαν σε μια ανακοίνωση, με την οποία ζητάνε να τους αδειάσει τη γωνιά. Παράλληλα, ευχαριστούν τον Σπύρο Δήμου, που πλήρωσε το παράβολο της αδειοδότησης, εκφράζουν επιφυλάξεις για κάποιους από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές/επενδυτές και τέλος τα βάζουν με τους συμμάχους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Μεξικάνων”…

“Θεατρικό πεντάλεπτο”

Σάκη Καλογερόπουλε, δεν είχες 2500 ευρώ για την αδειοδότηση. Με ζητιανιά και χορηγία Πατρινού, βρέθηκε το υπέρογκο χρηματικό ποσό. Κανένας, δεν βγήκε να τον ευχαριστήσει. Θα τον ευχαριστήσουμε, εμείς. Κύριε Δήμου, κάνατε καλό στην ομάδα της πόλης σας και τα καλά επιστρέφονται.

Σάκη Καλογερόπουλε, χωρίς να μπορείς να διαθέσεις ούτε ενα ευρώ για την ομάδα, που εγκληματικά κάποιοι σου παρέδωσαν, που αποσκοπείς, τελικά;

Σάκη Καλογερόπουλε, δήλωσες ότι η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ δεν είναι γωνία μαγαζί!!! Χαρακτήρισε τον εαυτό σου, που κατέχεις μια ομάδα που δεν εκτιμας και δεν σέβεσαι. Επειδή είσαι επικίνδυνα άσχετος, διάβασε και μελέτησε, τι εστί ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ στο αθλητικό στερέωμα της χώρας.

Σάκη Καλογερόπουλε, καλύτερα να έβαζες τα 500 ευρώ που επαιξες στοίχημα την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, κατα δήλωση σου, στην ομάδα και να έκλεινες κάποια οικονομική τρυπα, από τις τόσες που δημιούργησες.

Σάκη Καλογερόπουλε, κατηγόρησες τον κόσμο της Πάτρας, ότι δεν στηρίζει την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Δεν θέλει πολύ μυαλό, οτι ο κόσμος δεν στηρίζει ΕΣΕΝΑ.

Σάκη Καλογερόπουλε, έφερες κάποιον Γρηγορίου. Δεν ήξερες, δεν ρωταγες;

Απάλλαξε μας, απο την οποία παρουσία σου και τράβα στο καλό. Έβγαλες γραπτή δήλωση οτι δεν αντέχεις οικονομικά να συνεχίσεις. Με ζητιανιά, δεν μπορείς να κατέχεις ΓΩΝΙΑ ΜΑΓΑΖΙ. Μπαμπάκι, ο δρόμος σου…

Έχουμε ενδιαφέρον, απο Πατρινό επιχειρηματία. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευπρόσδεκτος. Υπάρχουν, όμως, απορίες σχετικά με τον τρόπο. Δεν έχει ακούσει κανένας, κάποιο πλάνο. Δεν ξέρει κανείς, αν υπάρχει μόνιμη πηγή χρηματοδότησης. Δημοσιογραφικά κλείνονται Γενικοί Αρχηγοί και προπονητές, χωρίς να έχει συμφωνηθεί η παραχώρηση του management, έστω.

Αυτήν την κρίσιμη στιγμή, δεν χρειάζονται επιπολαιότητες αλλά λόγια σταράτα. Αν ευοδωθεί η συνεννόηση, θα ήταν χαρά μας να ακούσουμε που θα στηριχθεί και από ποιούς το εγχείρημα. Αγωνία μας είναι, να μην ξαναβρεθεί η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ στην ίδια κατάσταση, μετά από λίγο καιρό.

Βγήκε σε ραδιόφωνο της πόλης, παλαιός μέτοχος. Όποιος παρακολουθεί τις κατα καιρούς τηλεφωνικές παρεμβάσεις του, εύκολα διαπιστώνει, πόσες φορές έχει αυτοαναιρεθεί. Κάθε εξάμηνο, αλλάζει την ιστορία του. Κάποιοι, θυμόμαστε και δεν παραμυθιαζόμαστε.

Οι Σύμμαχοι, που εγκλημάτησαν με την διάθεση των μετόχων τους, κρύβονται. Ούτε ένα συγνώμη. Ούτε μια αυτοκριτική. Ας όψεται…

Οι Σύμμαχοι, που κατέχουν απο κοινού με την Ερασιτεχνική το 67%+ των μετόχων, μάλλον παίζουν το παιδικό παιχνίδι “Αγαλματάκια ακουνητα”. Δεν έχουν καμία διαφορά, από αυτούς που παραχώρησαν μετοχές, με προσύμφωνο. Έχουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης και αυτοί.

Η Ερασιτεχνική, στον κόσμο της. Δεν ξέρει με ποιούς συναντιέται, ούτε γιατί συναντιέται. Περιμέναμε, αυτην την κρισιμη στιγμή κάποια σοβαρότητα. Φευ…».

Διαβάστε επίσης : Για τον κόσμο και τον Καλογερόπουλο, η μόνη λύση ο …Παπαγεωργίου !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.